Weekendens træningsprogram

Sådan holder jeg min motivation ved lige + VIND

Sponsoreret

12795412_10207447159349650_8140831584427563013_n

Jeg har trænet flere gange om ugen siden jeg var 20 år gammel. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt at min motivation har været dalende, mindre eller har været væk. Ikke engang dengang døden kom helt tæt på min familie eller da jeg lå underdrejet med et knust hjerte. Tværtimod, faktisk. Min motivation er der altid. Selvfølgelig er der dage, hvor jeg ikke gider og der er også dage, hvor jeg bliver liggende i sengen eller lavet noget andet end at træne. Men det er sjældent.

Der er mange som spørger mig, hvordan jeg gør. Hvordan jeg formår at holde mig selv motiveret og hvordan jeg kan blive ved med det. Der er nok ikke kun ét svar på det spørgsmål. Men overordnet set tror jeg at det handler om, at jeg synes det er sjovt at træne. Jeg ved hvad det giver mig rent mentalt, jeg kan godt lide at koble fra, svede, tænke på absolut ingenting, flygte lidt fra den virkelige verden. Bare for en stund. Hvis jeg er sur, træt, frustreret, ked af det, har sovet dårligt, har haft en lang dag, haft for travlt i en periode – så hjælper træning altid. Hver eneste gang. Fordi det gør mig glad at træne. Jeg kan rigtig godt lide at være fysisk aktiv og jeg har fundet crossfit, som passer perfekt til mig og mit temperament. Træning hjælper mig når jeg er glad og når jeg har det svært. Det er en god ven for mig. Dén følelse jeg får bagefter en træning, dén er så dejlig og det hele værd. Jeg er lettet, gladere, har fået luft og kan trække vejret helt ned i maven. Udover at jeg elsker følelsen under og efter træning, så har jeg også mange veninder som jeg træner sammen med. Det er utrolig socialt for mig. Jeg tilbringer mange timer i Værkstedet og det er ikke kun for træningens skyld – men også fordi der er så mange mennesker som jeg kender og hygger mig med. Pigerne motiverer mig helt vildt. Som i indlægget jeg postede igår – det er skide hamrende motiverende at træne med en du kender godt, kan lide at være sammen med og som ved hvor meget du kan presses. Træning er derfor ikke bare træning og forbrænding – men også socialt samvær. Kan du hænge ud, så kan du også træne sammen. Jeg træner med mange forskellige piger, vi får sludret, svedt, grint sammen og får presset hinanden. Vi bakker hinanden op, hepper på hinanden og hjælper hvis det bliver for hårdt. En high five fra en af pigerne er den perfekte afslutning, efter en led træning. Jeg er fan af pigerne og jeg ved at de bidrager positivt til min motivation.

12803158_10207447161349700_3268742103271084744_n

Hvem er din bedste træningsbuddy? Eller har du en, som du gerne vil have bliver din træningsbuddy? Skriv hvem og hvorfor i kommentarfeltet og vær med i konkurrencen om at vinde 2 kasser mix-kasser fra Cult – som i kan dele til en træning. Jeg drak selv Cult (during) under søndagens træning, som jeg har beskrevet i foregående indlæg. Den var guld værd og var måske den vindende faktor, da jeg skulle lave en milliard burpees.

Jeg finder en vinder d.12 april – held og lykke og god træning!

Sponsoreret

37 kommentarer

 • Katrine

  Jeg ville ønske jeg var tættere på min gode veninde, Marie – så ville kunne blive træningsmakkere igen 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Min bedste træningsmakker er faktisk min ekskæreste. Vi mødte hinanden i en alder af 15 år og er idag 12 år efter bedste venner! Jeg træner med ham en gang om ugen, hvor vi får trænet tungt og kommer ud med nogle frustrationer/oplevelser/glæder, som ingen andre forstår. Han stiller aldrig spørgsmålstegn ved tingene men er bund ærlig – både i forhold til, når jeg skal tage mig sammen i fitnesscenteret eller i mit privatliv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det er min kæreste! Han kan virkelig finde ud af at motivere mig og få mig til at yde mit allerbedste ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Helt sikkert min lillesøster. Vi hygger os så meget til træning sammen, og så motiverer og presser vi altid hinanden så det bliver utroligt hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg træner altid alene. Faktisk, kan jeg næsten blive lidt irriteret, hvis nogen starter en samtale under min træning… Så bliver jeg jo kold og alt det der… Haha. En personlig træner er nok derfor det, der kommer tættest på en træningsmakker der ville kunne hold mig ud. At have sådan en (gerne en lækker mand med store arme og skæg) kunne til gengæld også være nice! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Min bedste træningsmakker var min veninde som er gravid nu og derfor ikke kan træne på samme plan længere. Så pt træner jeg for det mest alene. Men hun var en god træningsmakker fordi vi kunne presse og udfordre hinanden, der gik ofte konkurrence hvilket motiverede os 🙂
  Hvis jeg vinder sådan en kasse vil jeg dele den med hende når hun skal igang med træning igen efter fødslen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Min faste træningsmakker er min veninde fra studiet. Hun er skide god at ha med for hun lokker mig altid til lige at lave en ekstra øvelse eller blive 10 min længere selvom jeg allerede er på vej ned i omklædningsrummet. Desuden er hun frisk på at prøve nye hold hvor vi kan grine sammen hvis nu det flopper totalt 🙂 udover det så har hun fået mig med på yogabølgen og det er jeg dybt taknemmelig for, fordi det hjælper på min ryg som jeg har bøvl med. Perfekt træningsbuddy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste træningsbuddy er, lidt kliché agtigt, min kæreste. Det var ham der hjalp mig igang med at styrketræne og lærte mig at jeg kunne forme min krop med træning! Jeg elsker ham og elsker at træne med ham. Vi har det altid møg sjovt og snakker, griner og hjælper hinanden.
  Det ville være skønt at kunne give lidt tilbage i form at Cult drikke! <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kolbeck

  Min aller bedste træningsbuddy/friend/man er min kæreste. Trods dårlig ryg, skader og jeg ved ikke hvad, så har han holdt mig ud til træning, og skubbet mig i den rigtige retning, sådan at det nu er mig der kan skubbe ham, når han har brug for ekstra motivation. Det er fandme fedt når man kan hjælpe hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min bedste træningsmakker er min gode veninde Mette, for det første er hun en person jeg altid nyder selskabet af, og en person der formår at få mit humør op igen på en dårlig dag. Hun er lige begyndt at træne igen og jeg nyder at hive hende med, vi inspirerer hinandens træningsprogrammer og tvinger hinanden afsted, når motivationen kan være lav efter en lang arbejdsdag. Ikke nok med at vi presser hinanden når vi træner, så formår vi også at have en rigtig sjov træning. Jeg elsker at træne og jeg elsker det endnu mere når jeg træner med Mette. Hun er min ynglings træningsmakker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Det lyder måske skørt, men min bedste træningsmakker er faktisk mig selv. Jeg nyder virkelig den alenetid, jeg har, når jeg træner. Jeg lukker mig inde i min egen lille bobbel og kan lade tankerne få frit løb. Det er virkelig noget, jeg sætter stor pris på og nyder i min hverdag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth V

  Helt sikkert min kæreste, fordi han er den, der kender mig bedst. Jeg skal kunne træne med en, der kan læse mig nok til at vide, hvornår jeg skal presses, og hvornår jeg skal være i fred.
  En jeg kan skælde ud/bande over uden, at det bliver taget personligt. En der kan kan tyde, præcis hvornår jeg kan tåle at blive råbt ad, eller hvornår der skal blidere, mere pædagogiske midler til.

  Min veninde kan noget af det, men ikke i så høj grad som min kæreste. Ellers foretrækker jeg faktisk at træne alene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Anker

  Verdens bedste træningsmakker er Camilla Dragsbæk! Vi hiver hinanden med, hvis det er en træls dag – og er gode til at sætte nye mål og ikke mindst OPNÅ dem sammen! Hun giver mig ekstra energi i træningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Min kæreste er min bedste træningsmakker, dog har han desværre ikke tid til at træne med mig for tiden, men det stopper mig heldigvis ikke. I stedet træner jeg alene eller med en god veninde, som er god til at presse og motivere mig til at blive ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min bedste træningsmakker er faktisk min mor på 69 år, som jeg synes er mega sej.
  Vi får altid lige vendt verdenssituationen mens vi enten spinner eller ror. Derud over både løber og styrketræner hun. Så hun er et kæmpe forbilled for mig, på at kan kan blive ved at træne – også langt op i årene😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Louise

  Min veninde Anne 🙂 Hun er altid klar på at tage træningen et skridt videre, og hun holder min motivation oppe, når den er ved at dale. Det er pga. hende at jeg er blevet så forelskede i træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Helt klart min søster! Hun er en af de få personer i mit liv som virkelig forstår at motivere mig og kæmpe videre- og giver sig tid til at forklare øvelser/holdtræning mm. På trods af at jeg slet ikke er så fit som hende som har hun ikke noget problem med at træne sammen med mig og giver sig tid til det. Det er min bedste træningsbuddy! Og hun fortjener noget retur, så jeg håber jeg kan være så heldig at vinde sådan en kasse til hende 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Det er min største datter, vi har det så sjov sammen, det er min datter som har fået mig i gang med at træne igen, og jeg nyder det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min træningsbuddy er Signe, som har haft det ufatteligt svært – og har måtte sygemelde sig, men er ovenpå igen og træner med mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manon

  Min bedste træningsmakker er min bedste ven! Han fik mig igang med at træne, har hjulpet mig meget med mit vægttab på +25 kg. Han sparker til mig, når jeg har brug for det, støtter mig når jeg er ved at falde fra hinanden. Derudover har han været en utrolig stor hjælp og støtte, da jeg var aller længst ned og var dybt ulykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Jeg træner med min gode veninde Caroline. Vi har det super sjovt sammen, og det gør det nemmere for mig at komme afsted. Vi har en fast aftale hver søndag.😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Min træningspartner hedder Sarah. Vi er også kollegaer på vores job og jeg elsker, når vi finder tid til at træne sammen! Vi er på samme niveau og er derfor også gode til at presse hinanden. Det er skønt at have veninder, man kan så mange forskellige ting med, inklusiv træning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe Buhl Rasmussen

  Min bedste træningsbuddy er min rigtig gode veninde Nicoline. Vi er blevet venner igennem træningen og træner flere gange om dagen på både hold og for os selv. Vi støtter hinanden fantastisk gennem træningen og er gode til at give hinanden feedback,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Helt klart min seje træningsbuddy Charlotte! Selvom vi er adskilt af en bro, så sørger vi for at holde hinanden oppe på træning og motiverer hinanden til at komme ud af døren! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Aagaard

  Min træningsmakker og motivationskilde er min gode veninde og tidligere kollega Julie
  Vi kan lide den samme form for træning – løb, styrketræning og hold som bodycombat og bodytoning.
  Julie er i gang med at træne op til at kunne søge ind til politiet, det er hendes store drøm at blive betjent så sådan en omgang CULT ville være ideelt til os lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  min veninde Katja er rigtig god at træne sammen med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Min bedste træningsmakker er min gode veninde fra studiet. Vi læser begge til fys så at være aktive og udfordre os selv og hinanden synes vi er fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Efter jul begyndte jeg at løbe, men har haft svært ved at presse mig selv over de 10 km. Her har min veninde/træningsbuddy Irene været helt perfekt og presset mig ud på de lange distancer. Til gengæld presser jeg hende ud i squats, dødløft og masser af hold i centret.
  Jeg ville elske at medbringe lidt træningsgodter til næste træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Søde Anja som jeg har lært at kende gennem FitnessDK og som nu hat holdt mig ud (eller også er det omvendt) i 2 år 😊 Bedre træningsmakker findes ikke 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg ville virkelig gerne kunne hive min kæreste med ned i centret en gang eller to om ugen. 1) Han vil gerne tabe sig og 2) jeg er ved at være træt af, at mange af de ting vi gør sammen er de samme: Vi ser meget fjernsyn (ofte om mad, som er vores store passion), vi laver mad, går ture .. Og det er lidt det. Derfor kunne det være super fedt, at kunne træne med manden også! Også kan han blive tynd igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er min veninde, Line. Hun er altid klar på at prøve nye og udfordrende hold.. skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg træner kun med mig selv – men ville gerne hive min kæreste med ud på en løbetur en gang imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Ottesen

  Min bedste træningsmakker er min kæreste. Jeg har altid elsket at træne alene, fordi jeg hurtigt mistede fokus hvis folk begyndte at snik-snakke, og mange af tøserne ville ikke bevæge sig ned i området med vægte. Min kæreste har ikke blot lært mig teknik, og spottet mig utallige gange så jeg kunne øge vægten og blive stolt (og tryg) ved at lave en ny PR. Grunden til, at han er min bedste træningsmakker er fordi hans motivation smitter så meget af på mig. Min kæreste er soldat, og det betyder han ofte er på lange øvelser eller udsendelser. Når han er afsted taber han muskelmasse og kan ikke komme i nærheden af et fitness center. Jeg synes det er utroligt, at han stadigvæk kommer hjem med samme kampgejst – og måske netop af den grund, altid kommer afsted til centeret. Han bruger ikke tiden på at ærge sig over de CM han har smidt omkring overarmene, eller alle de kilo han nu er faldet i de forskellige øvelser. Uanset hvor lang en pause han har haft fra centeret – så er han klar og motiveret til at komme tilbage! Jeg synes det er fantastisk, og jeg er glad for at træne med ham når han er hjemme i weekender, ferier eller på afspadsering. Desuden så pakker man selv surmuleriet væk over, at man føler numsen er blevet lidt fladere, efter 3 dages influenza.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke W

  Min træningsbuddy C er ganske som din, en der kender mig godt og ved hvornår jeg kan presses, og hvornår jeg ikke skal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min bedste gym-buddy er min veninde Linda! Hun er skide motiveret og det hjælper på motivationen, at der står en anden i træningscentret og venter på, at man kommer.
  Når vi træner sammen er der både plads til, at vi kan lulle rundt og træne hver for sig, men samtidig laver vi tid til lidt snak og grin + Linda altid er frisk på at prøve nye øvelser vi har fundet på instagram etc – det er knapt så grænseoverskridende at give sig i kast med, når man er to 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min bedste træningsmakker er min kæreste. Han er personlig træner og kan samtidig give gode råd og sørge for at vi prøver nogle alternative og sjove øvelser, så det ikke altid bliver det samme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min bedste træningsmakker er en veninde, som kan lide holdtræning lige som mig! Vi hjælper hinanden med at komme afsted og har det sjovt, når vi er centret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens træningsprogram