Træningsøvelse for mave og overkrop (som også ser badass ud!)

Ting livet er for kort til

10806455_10207493036056539_4754284561206591436_n

 

Jeg er 28 år. Lige før var jeg 14, boede hjemme og mit største problem var, at jeg skulle dække bord. Sommetider ønsker jeg mig tilbage til den tid. En tid uden bekymringer og med mor og far som beskyttere for alt det onde. Men jeg er nu også glad for min alder, jeg er glad for hvor jeg er i livet, trods ønsker og håb for fremtiden. Når folk har været i krise, i sorg og måske har været tæt på døden, hører man dem ofte sige: “det er livet for kort til” til ting. Det virker så kliché-agtigt. Men der er bare det ved klichér, at de som oftest er rigtige. Også den med at livet er for kort. Til nogen ting, om ikke andet. For eksempel synes jeg at livet er alt for kort til:

  • at bruge energi på hvordan vejret er. Du kan ikke ændre det. Grib en paraply, tag varmt tøj på, kør i god tid hvis der er sne på vejene. Kom videre. Dit brok laver ikke vejret om.
  • at tænke for meget over økonomi. Penge er døde ting. Jeg kan bedst selv lide at have en opsparing, forsikringer, betale mine regninger, have penge tilovers. Men hvis jeg ikke har – fuck it. Døde ting. Det er bare penge. De kommer nok igen.
  • at være ked af strækmærker, rynker, ar. De er der, de forsvinder næppe. De er en del af dig. Det gør dig måske ikke perfekt, men hvem gider at være perfekt? Perfekt er møgkedeligt. Og du kan ikke gøre så meget ved det, lev med det. Du er lækker som du er. Også med mærker, rynker og ar.
  • at tale grimt om andre piger, være jaloux på andre piger og kvinder. Jeg hørte forleden to piger hviske om en tredje pige. Noget om det træningstøj hun havde på. At hun havde mange farver på sit tøj. Jeg fik helt ondt i maven over deres grimme snak, som den tredje pige heldigvis ikke kunne høre. Jeg fik sagt “stop med det der” til dem, de blev sure på mig, talte sikkert grimt om mig, men jeg gad ikke finde mig i det. Jeg kan godt selv kigge på andre piger og kvinder og tænke “hvor er hun smuk“, “sikke en flot krop“, “hvor er hun klog at høre på“. Jeg kan godt tænke: “sådan vil jeg også være” – men jeg gider ærlig talt ikke bruge energi på at svine hende til, fordi jeg i virkeligheden føler mindreværd. Livet er for kort. Der går jo ikke noget af mig, fordi hun er klogere eller smukkere end jeg er. Kvinden jeg misunder kæmper helt sikkert med nogle ting selv, ting som jeg ikke kæmper med. Det gør vi alle. Misundelse og det at tale grimt om andre mennesker, det gider jeg altså ikke. Hverken at gøre det selv eller at høre på det.
  • at tælle kalorier. Stop nu. Spis når du er sulten, vær fornuftig, slap af. Vær aktiv, tal pænt til dig selv. Fuck kalorier og vægt.
  • at være stresset over rengøring. Det er da rart at bo rent og pænt. Men jeg gider ikke længere at være stresset over at jeg ikke har fået støvsuget eller vasket op. Jeg når det nok. På mit dødsleje vil jeg næppe glæde mig over hvor rent og pænt jeg boede. Jeg håber at jeg vil glæde mig over de dejlige mennesker som har været i mit liv, gode oplevelser og nærvær.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsøvelse for mave og overkrop (som også ser badass ud!)