Dæk får prygl

Weekendens træningsprogram

12063503_10207546988365313_8396740892513172384_n

 

Jeg har en træningsmakker – som er vanvittig stærk og som har en utrolig udholdenhed. Hun hedder Kiki og udover at hun er skide sød at hænge ud sammen med, så er hun også ekstrem god til at presse mig. Til – det – yderste. Det får hun så lov til, engang imellem. Senest i søndags, hvor jeg i den grad fik prygl. Vi kan godt lide at lave nogle vilde udfordringer og gennemføre dem som et team. Sidst skulle vi ro 10 kilometer, men stod først af da vi havde nået de 12. Kiki kan motivere mig som ingen anden.

Søndagens program startede med 7 runder af:

  • 50 burpees,
  • 50 sit ups,
  • 50 push ups.

Én arbejder af gangen, den anden holder pause imens. Vi delte dem op og tog først 10 burpees hver, så 10 mere hver og 5 til sidst. 25 pr. mand pr. runde. Ikke for sjov, skulle jeg lige hilse og sige. Puha. Sit ups delte vi også op 10-10-5 og det samme med push ups. Den sidste runde lavede vi 5 gentagelser af gangen. Vi var ret trætte på det tidspunkt.

Efter en kort pause kørte vi tunge burpees, altså burpees med en vægtvest på kroppen. Vesten vejer 10 kilo og det lyder måske ikke af meget, men det var enormt tungt. Vi lavede EMOTM (every minut on the minut) som betyder at man hver gang et minut starter skal lave først: 8 burpees, i næste minut 10, næste 12 og så ned af igen. Jo flere burpees i minuttet, jo kortere pause. Det blev til 48 burpees på 5 minutter med vægtvest på.

Som en lille finisher (afslutning) lavede vi tabata som betyder at man arbejder i 20 sekunder, holder pause i 10 og så videre. Vi lavede tabata i 4 minutter og vekslede mellem planken, atomic sit ups og hollow. Google hvis du er i tvivl. Det er maven der får tæsk. Det var en træning på halvanden time og den var effektiv. I min optik er træning sammen med en veninde bare sjovere og mere motiverende. Jeg synes træning alene kan være lidt kedeligt, når du er sammen med en du godt kan lide at være sammen med, så bliver det sjovere og nemmere og det føles ikke helt så hårdt. Det er i hvert fald min oplevelse. Jeg har lavet en masse gode og sjove venindeøvelser som du kan se i min kommende bog, den kan du forudbestille lige her.

Næste gang skal Kiki og jeg ro 15 kilometer. Vi satser på at kunne sidde udenfor imens og få lidt solskin på næsen. Følg med på snap: helsematildedk

11094999_10207546987885301_2666529617322341345_n

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dæk får prygl