Træningsprogram til de som gerne vil træne hurtigt og effektivt

6 danske mænd jeg gerne datede (ja ja nogen af dem er optagede, jeg drømmer for fanden)

1

Niklas Meier er crossfitter og medejer af Løfteriet. Jeg følger ham på instagram (@kaptajnmeier) og han er, udover at være skæg, virkelig flot at se på. Bestemt en mand jeg ikke ville have noget imod at drikke en øl med. Eller en proteinshake. Whatever.

Jakob Oftebro. Jeg så ham i Flaskepost fra P med stor fornøjelse. I uniform. Jeg var ikke ked af det. Ham morderen er faktisk også hamrende fræk. Se filmen, om ikke andet så for at se på flotte mænd. Jakob er sød og ligner sådan en der er sød imod dine forældre men også kan sætte dig på plads derhjemme. Hvis du ved hvor jeg vil hen..

2

Rudi Køhnke har jeg været forelsket i, i nogle år. Siden jeg så ham i Nordkraft (seriøst, han er psykopat lækker i den film) og i Fidibus har han givet mig kilden i maven. Han er flot. Og har lige trænet sig stærk efter en svær depression. Jeg er vild med ham.

Alex Rasmussen crushede jeg på da jeg så ham cykle i Ballerup Arena for mange år siden. Min far forstod ikke hvorfor jeg ville med. Sandheden var at jeg tog med for at se på Alex. Han er seriøs med sin sport og ser simpelthen så sød ud.

3

Asger Gerrild følger jeg på instagram. Han træner ekstremt seriøst og stiller vist også op. Jeg følger ham kun for at kigge på hans krop. Afsløret. Det gør flere af mine veninder i øvrigt også. På min opfordring. Han ligner en fra en film. Han er alt for lækker til jeg kan tro på det. Kig på ham på instagram @asgergerrild

Emil Birk Hartmann så jeg i Shu Bi Dua musicalen for kort tid siden. Og selvom mænd som danser, synger og spiller teater ikke lige er mig, så blev jeg altså lidt småforelsket i ham den aften. Særligt fordi jeg på lang afstand kunne spotte store, stærke lår. Han squatter tror jeg. Og det virkede da også, det må jeg da indrømme. Han er mega lækker. Og har en smuk kæreste. Men jeg kigger altså alligevel. Og har da fået øjnene op for musicals. Tak til Emil.

8 kommentarer

 • Ida

  Spot on med de fyre du har udvalgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Enig! God smag i mænd, du har dig!

  Jakob Oftebro er dog ikke dansk, men norsk 😛 Og det gør ham egentlig bare endnu mere imponerende, fordi han også taler flydende dansk!

  Og enig, morderen i ‘Flaskepost fra P’ er også nice. Du skal se filmen ‘Kon-Tiki’, der spiller de begge også med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jakob oftebro! Åhhhh jeg må dåne! Han er SÅ fræk. Og Rudi også.. Har chrushet på ham siden 07.. Suk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh Asger er SÅ flot! Følger ham også for at kigge på hans flotte ydre! 😍 Også er det også ret fedt at han vil slå rekorden i box-jump!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke du finder en fyr, som på sin helt egen måde vil slå benene væk under dig? 🙂 Men enig, altid sjovt at dele det som inspirerer én på sin blog… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whaaat, hvor skørt. Så lige forsidebilledet og tænkte.. “Niklas Meier?” ..Dér har jeg været et par gange.. Haha. Random!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Lækker liste.. Bare ærgerligt at Rudi Køhnke spiller for det andet hold 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dit absolut bedste helse opslag, nogensinde! Flotte flotte mænd altså..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til de som gerne vil træne hurtigt og effektivt