Mit fjæs på Nørreport

Bogudgivelse på Fars Dreng

IMG_0417 IMG_0432 IMG_0437 IMG_0438 IMG_0439 IMG_0440 IMG_0442 IMG_0444 IMG_0446

 

21.april udkom min bog. Jeg fejrede dagen med mine forældre og bedste veninder. Vi startede dagen på Fars Dreng som ligger i indre by. Jeg kan varmt anbefale stedet! Du kan få god, solid mad som ikke prøver at være noget det ikke er. Sjældent har jeg fået et mere perfekt spejlæg. Stedet er hyggeligt og der er stille og roligt. Ingen høj musik og mennesker der vælter ud og ind. Der er plads til at kunne tale sammen og nyde maden. Jeg fik dating platten og var svært begejstret. Fars Dreng er virkelig en lille perle – midt i byen. Og den perfekte start på en travl og dejlig dag. Læs mere om Fars Dreng her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit fjæs på Nørreport