Du ved at du er ved at ramme de 30 når (part 2)

Forsiden på min bog. Hvad synes du?

12799235_10207600521103598_8918282827997441572_n

 

Jeg har tusindevis af stjerneskud i maven. Jeg glæder mig afsindigt til at min bog kommer på gaden d.21 april. Jeg har kaldt den #detskalværesjovtatværesund – fordi det i min optik skal være en glæde at træne, en glæde at være sund. En balance, intet fanatisk, motivationen skal være at du har det godt, mens du gør det. Om det er at gå tur med hunden, spinne to timer i træk, spise chokolade som et hovedmåltid – du skal være glad, glad for dig selv, glad i din krop. Nemmere sagt end gjort. Det ved jeg. Men jeg prøver alligevel at leve efter dén overbevisning.

Du kan forudbestille min bog lige her og få den sendt hjem til dig senest d.21 april.

Jeg er rigtig glad for forsiden som vi skød en varm sommerdag sidste år. På Bellevue Strand. Jeg havde sand over det hele men jeg var så glad den dag. Jeg synes at forsiden afspejler den jeg er, det jeg står for. At det skal være en glæde at være sund. Aldrig en straf. Jeg synes det ligner mig, jeg synes jeg ser glad ud – sådan oprigtigt. Og det var jeg også den dag. Selvom jeg havde det svært i den periode. Jeg glæder mig til at vise jer bogen! Tak fordi i læser med her på bloggen, uden jer var min drøm aldrig gået i opfyldelse. Af hjertet tak. Virkelig.

8 kommentarer

 • Nanna

  Du ser fantastisk ud! Virkelig en god forside!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den blevet SÅ fantastisk fin, Matilde! Stort tillykke med den 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du cute! Så fin forside!

  http://www.frederikkeegel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Mahler

  Bliver helt glad indeni af at se et sådant billede af dig! Og tillykke med den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er et ekstremt godt billede af dig! Dejligt med stort smil og varme. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dit smil! Du ser så sød og glad ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Så er det blevet tid til at tage Sundhedstemperaturen for første gang på andre end mig selv, og jeg starter med Matilde, som er indehaver af en af Danmarks største trænings- og sundhedsblogs Helsematilde.dk. Matilde træner meget, rigtig meget. Og hun er en af de rigtig rå, der dyrker crossfit mange gange om ugen og altid har laset hud på hænderne fra vægtene. Men hun er rigtig meget andet også. Jeg elsker at følge hendes blog, fordi hun bl.a. er meget åben og ærlig omkring nogle meget hårde ting, hun har været igennem, og deler både op- og nedturene, som ikke kun handler om træningscentret. Det er gået lige i hjertet på mig. Matilde har en filosofi om, at det skal være sjovt at være sund, og den er faktisk så stærk, at hun har skrevet en bog om det, der udkommer lige om lidt! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot bog. Håber det bliver en topsællert. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved at du er ved at ramme de 30 når (part 2)