Kefir uden laktose - til min sarte mave

Hvis han har redet på en elefant og 7 andre ting jeg tænder af på

564453_10207585395765474_9081613968928368575_n

 

Jeg er single. Jeg kan godt lide at være single. Men – jeg semi leder da efter en mand. Jeg kan godt lide at have en kæreste. I virkeligheden er jeg nok mest kærestetypen. Men sku’ ikke for enhver pris. Han er no-go hvis:

 1. Han har redet på en elefant, klappet en tiger i fangeskab, givet en abe mad som var i lænker. Det er dyremishandling og jeg digger det ikke.
 2. Han bider negle. Det ser dumt ud og det er bare dumt. Og klamt.
 3. Han ikke vil have børn. Børn er et must for mig. Gerne 3-4 stykker.
 4. Han er nærig. Jo jeg kan skam betale og forsørge mig selv. Men nærighed med penge og med følelser er simpelthen så utiltrækkende. En mand som kræver 10 kroner for benzin f.eks. Dét bliver jeg gammel i ansigtet af.
 5. Han er for stolt til at grine af sig selv. Jeg elsker en mand som tør være grim, dum og en mand som tør gøre ting han er usikker i og på. Det er pisse sexet.
 6. Han tager stoffer. Jeg er blevet for gammel til mænd som tager noget til næsen. Jeg har faktisk aldrig været til det. Det er for vildt og dumt til mig.
 7. Han ikke aner noget om hvad der foregår ude i verden. Ikke fordi jeg selv er totalt smart i bolden til politik og økonomi. Men bare lidt viden. En radioavis i ny og næ opdaterer mig tilstrækkeligt.
 8. Han vil lave om på mig. Jeg er som jeg er. Kompromis kan jeg snildt gå på, men jeg vil ikke lave om på mig selv, min personlighed og værdier.

På forhånd: Listen er lidt for sjov og sat lidt på spidsen, så slap bare af. Jeg er slet ikke så kræsen som jeg giver udtryk for. Du behøver ikke skrive en led mail eller kommentar.

Hvad tænder du af på?

14 kommentarer

 • Sofia

  Fuldstændig enig i din liste! Udover neglebidning… Det er klamt og dumt ja, men er selv den store synder her. Så kan vist ikke tillade mig at vælge nogle fra her. Især de 3 sidste er vigtige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Ja, jeg jeg gør det også. Det er desværre en vane der ligger langt tilbage i mit liv og noget jeg kæmper med at få stoppet hver eneste dag. Ofte ender de fingrene bare i munden uden jeg opdager det, og så gør min kæreste mig opmærksom på det. Så ja det er klamt, men at stoppe med det er langt mere komplekst end som så..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Helt enig med punkt nr. 1!
  Personligt er en mand der er ansat i forsvaret et no go for mig. Det samme gælder bagere og slagtere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  En mand der ikke tror på sig selv, ikke hviler i sig selv og lader sin usikkerhed gå ud over andre. + en mand der ikke kan løsrive sig fra sin mor, det et kæmpe turn off hvis hun stadig fylder for meget når man nærmer sig de 30.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  😂😂 Den er alt for sjov, for mig er fyre der ikke er handy til husbehov og intet ved om biler,virkelig no go, er selv ret handy og ved jeg ikke hvordan det laves,så undersøger jeg det og prøver inden jeg beder om hjælp og det ku vær fedt vi begge synes det er sjovt at lave sammen🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tænder af på mænd, der ryger og som taler grimt. Det sidste lyder måske snobbet og er lidt svært at forklare. Han må gerne bande i ny og næ men lad være med at tale som stereotypen på en havnearbejder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er så enig.. For mig er dealbreakeren, hvis han ikke forstår ironi. Jeg datede en gang en fyr, der tog alt hvad jeg sagde for personligt. Så i stedet for at opfatte tingene ironisk og grine af dem, startede han en diskussion, hvilket blev alt for udmattende i længden..
  En anden er den type, som vil have den helt dybe samtale på første date.. Jøsses, slap af og lad mig lige få en kop kaffe først! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er også meget enig i alle punkterne her på listen. Især nr 5. Der er ikke noget mere befriende end en person, som kan grine af sig selv og ikke tage alting så højtideligt. Og så er det heller ikke en dårlig ting, når hænderne er ordentlig skruet på ik? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  En mand der klynker over det mindste, fx lidt hovedpine. Og hvis han er syg, og han regner med at man gider høre på hvor dårligt han har det hele tiden, og han forventer at man hele tiden er omkring ham og gør alt for ham. Den går bare ikke! Han må gerne være lidt en mand og holde det lidt i sig al det der klynkeri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Jeg tænder voldsomt af på kvinder der rent faktisk laver lister over ting de tænder af på. Gudskelov har jeg en helt vidunderlig kæreste som ikke på forhånd har et utopisk og prædefineret forhold til præcis hvad kærlighed skal være. Lidt impulsivitet er voldsomt charmerende til kvinder, ikke lister over nåleøjer mænd skal kravle igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Mænd som skriver kommentarer der kunne være konstruktive, men som bare bliver nedladende. Din kæreste har da forhåbentligt også nogen værdier som hun har valgt dig ud fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig i nogen af tingene på din liste, synes den er virkelig spændende, haha! 🙂

  God dag! http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mænd klør sig i skridtet uden hæmninger, og som spytter, eller laver en snotter, og den der herre klamme lyd op til. Det er så ucharmerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ej, det her er en sjov liste! Jeg tænder også fuldstændig af på nærighed, der er ikke noget værre. Mine singleveninder og jeg har også en mandehadeliste, hvor flere af de her ting er repræsenteret. Godt at vide, at vi ikke er de eneste, som har de her præferencer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kefir uden laktose - til min sarte mave