Stort interview med mig i denne uges Femina

Hvorfor “Helse Matilde”?

IMG_0046

“Hvorfor hedder din blog egentlig Helse Matilde? Du er da ikke særlig helse agtig..”

Det bliver jeg ofte spurgt om. Jeg lavede bloggen for 7-8 år siden efterhånden og var dengang mere helse end jeg er nu. Jeg lavede mere mad fra bunden, gik mere op i økologi og jeg brugte ikke produkter med parabener, parfume etc. Jeg gik lidt for meget op i det, hvis jeg skal være helt ærlig. Og jeg blev træt af det. Jeg går stadigvæk op i de ting, det tror jeg altid at jeg vil gøre. Jeg spiser primært økologisk, jeg vasker mit tøj i neutral, jeg tager oftest parfume på tøjet og ikke på huden og jeg har en del parabenfri make up. Men jeg kan sagtens sprøjte løs med hårspray og parfume, jeg kan godt drikke ikke-økologisk mælk (hvis der ikke er andet til kaffen) og jeg laver ikke særlig meget mad lige pt. Jeg skal snart have revet hele mit køkken ned og jeg glæder mig til at komme igang med at lave mere mad! Men. Jeg er ikke så helse-agtig længere. Jeg har udviklet mig, jeg har fundet min rette hylde, jeg vil ikke være fanatisk, jeg vil leve i balance. Og det føler jeg at jeg gør nu.

Så hvorfor ikke ændre mit blognavn? Fordi jeg bare er Helse Matilde. Det hedder min kommende bog også, bloggen har heddet det altid, min instagram hedder det. Jeg er bare Helse Matilde (Helse Else som nogen kalder mig) og det har jeg det godt med. Jeg lavede den blog da jeg var både ung og uerfaren. Jeg ville aldrig kalde min blog for Helse Matilde hvis jeg skule lave den i dag, men jeg tror altid at den vil hedde det. Jer som kender bloggen ved også, at jeg ikke er så helse agtig længere. Navnet beholder jeg. Det er en del af mig og jeg kan faktisk godt lide det. Selvom jeg både har parabener, parfume og tilsætningsstoffer i mit hjem. #crimerider

1 kommentar

  • Jeg er uenig med dig – jeg er for nylig begyndt at læse med og det her indlæg beretter i høj grad helse delen, hvis man tager det store billede. Helse er ikke nødvendigvis, i min optik økologi og kokkekoner. Helse er velvære, selvpleje og glæde og det lyder det som om du er blevet god til. Jeg kommer til at følge med og jeg synes Helse Matilde lyder helt rigtig i mine ører!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stort interview med mig i denne uges Femina