Hvis han har redet på en elefant og 7 andre ting jeg tænder af på

Mit fjæs på Nørreport

IMG_0400 IMG_0401

 

Min bog er ude – jeg er meget, meget glad og den er blevet taget så fint imod. Tak for det! Du kan købe den lige her – eller vinde den!

Lige nu og frem til 1 maj hænger jeg (altså forsiden på min bog..) på Nørreport station og på Aarhus Banegård. Du kan vinde en af mine bøger hvis du tager en selfie med mig og bruger #SelfiemedHelseMatilde. Jeg finder 8 vindere d.1 maj. Husk at du skal have åben profil så jeg kan se dit billede. Held og lykke <3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis han har redet på en elefant og 7 andre ting jeg tænder af på