Selvforsvar - det burde alle lære!

Sådan træner jeg udendørs (når solen skinner)

Sponsoreret

944880_10207709238341461_6770912426252234900_n 12417513_10207709242261559_7422554834666734569_n 12494787_10207709244461614_7739634540158935131_n 12670832_10207709243261584_7221493008443849698_n

 Adidas Sport Performance Jakke her / Adidas Performance Tights her /Adidas Sport Performance løbesko her

Jeg bruger mange timer inde i et træningscenter. Hele året rundt. Jeg elsker at dyrke crossfit, jeg elsker at gå ned i centeret i træne igennem og gå igen. Det er terapi for mig, et frirum. Men når solen skinner og termometret begynder at være sjovt at kigge på – så ærgrer jeg mig sommetider over at gå indenfor og træne. Jeg elsker at få frisk luft (du ved du er ved at blive 30 år når du siger sådan..) og solskin er jeg også ret stor tilhænger af. Jo mere solskin, jo flere fregner – og dem vil jeg gerne have frem. Derfor er jeg begyndt at træne mere og mere udendørs. I weekenden slæbte min træningsmakker Kiki og jeg udstyr ud fra Værkstedet og løftede vægtede, sad på romaskinen og løb udendørs. Det var lidt koldt i starten, men vi fik hurtigt varmen. Jeg er også glad for at løbe (semi-glad om ikke andet) og jeg kan særligt lide det fordi jeg er udendørs og får frisk luft.

I løbet af denne uge skal jeg træne udendørs igen – dog uden redskaber, vægte eller romaskiner. Når jeg ikke har noget at træne med, så finder jeg på noget selv. Mit program kommer til at se således ud:

 • Opvarmning: 30-20-10 løbeintervaller x 5. Du lunter i 30 sekunder, sætter farten op efter de 30 sekunder og løber lidt stærkere i 20 og de sidste 10 sekunder spurter du. Fortsæt uden pauser 5 gange. Du får virkelig varmen. Har du ikke ur til at måle tiden med, så tæl i hovedet. Det er ikke så vigtigt at det bliver helt præcist, det handler om at få varmen.
 • AMRAP 10 minutter: AMRAP (as many rounds as possible) – du skal altså lave så mange gentagelser som overhovedet muligt på 10 minutter. Øvelserne er: 30 walking lunges (15 pr. ben), 10 burpees (lav dem på græs) og 20 sit ups.
 • Hold en aktiv pause i planken – hold den 1 minut, 30 sekunders pause, 1 minut i planken igen og derefter pause igen.
 • AMRAP 7 minutter: 20 jumping squats, 10 push ups, 5 burpees (ja jeg elsker burpees!)
 • Lille pause, sørg for at drikke lidt undervejs og tag ikke for store slurke, det er så nederen at løbe og hoppe med vand i maven.
 • TABATA 8 minutter: Du skal arbejde i 20 sekunder og holde 10 sekunders pause indtil der er gået 8 minutter. Den ene øvelse er høje knæløft og den anden er atomic sit ups.

Nemt, hurtigt og effektiv træning. Udendørs og endda helt uden udstyr. Du kan sagtens lave programmet sammen med dine veninder og få en lille tan imens! Det er også et udmærket program at tage med på ferie, da det ikke kræver andet end sportstøj, vandflaske og eventuelt noget fed musik. Jeg går ikke op i hvilket tøj jeg som sådan har på til træning, det er vigtigst for mig at det sidder som det skal og er egnet til at svede godt og grundigt i. Jeg bliver kaldt for “bruseren” når jeg træner, så meget vælter det af mig. Jeg har altid været tilfreds med Adidas – det er flot, smart og praktisk. Jeg har ikke et eneste sæt tights fra Adidas som er gennemsigtige (og jeg squatter endda dyyybt!) og så synes jeg at det er tøj som transporterer sveden væk fra kroppen og det sidder som det skal. Det mister ikke pasform, til trods for at jeg vasker mit tøj ofte. Jeg er glad for at gå i sort, men øver mig langsomt på at gå i flere farver og jeg er forelsket i jakken, selvom den har flere farver end hele mit klædeskab har til sammen. Skoene er lette at have på og lyser en grå mandag op. Mine tights er behagelige at have på, er høje i taljen og sidder som de skal (læs: på bagdelen) – det er mit favorit sæt og bestemt mit forårssæt!

God træning!

Sponsoreret af Ellos.

2 kommentarer

 • Tusind tak for tips, Mathilde!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Du må endelig ikke tage min kommentar negativt, men jeg er bare lidt nysgerrig: Er der en grund til at du pludselig laver ekstremt mange sponsoreret indlæg? Jeg synes efterhånden at hvert andet indlæg er sponsoreret, hvilket er ærgerligt når dine “egne” indlæg er meget sjovere/bedre at læse. Sponsoreret indlæg ender tit med at blive lidt “tv-shop” agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforsvar - det burde alle lære!