Mand: "Du har godt nok bløde hænder, selvom du dyrker det der vanvittige crossfit"

Scrub me tender

Sponsoreret

12936702_10207693364464624_2534524226067257312_n

Min mor siger at jeg er blevet mere forfængelig efter jeg er blevet single. Det tror jeg faktisk at hun har ret i. Jeg har altid været forfængelig og gået op i mit udseende, men det er klart blevet mere udtalt, efter jeg er blevet single. Måske fordi det betyder mere for mig nu, hvor jeg ikke har en kæreste. Måske fordi jeg har nogle aftner alene, hvor jeg hygger om mig selv, forkæler mig selv. Jeg tager ofte fodbad, jeg smører mig ind i olier og cremer hver eneste dag og jeg har næsten altid neglelak på. Jeg kan godt lide at være feminin og gøre gode og rare ting for mig selv. Det er også rart at se feminin ud, trods jeg ofte står og banker på et traktordæk med en stor hammer.

Foråret er kommet. Endelig! Jeg har ventet længe. Både på solskin, det gode vejr, friske blæst og lyse timer. Men også på at foråret skulle komme indvendigt. At jeg skulle se lysere på tingene, få mere overskud, blive glad og få helet mit hjerte igen. Det er langsomt ved at være på plads igen og jeg nyder det og er dybt taknemlig for, at jeg er kommet så langt i min sorg. Når foråret kommer får jeg altid mere lyst til at gøre mig lækker. Ikke så meget for andre (okay lidt!) men også for min egen skyld. Snart skal jeg løbe i shorts, have nederdele og shorts på og gå i sandaler. Og jeg vil gerne føle mig lækker imens. Crossfit, som jeg er kæmpe tilhænger af, fucker altså med mine stænger. Hop på boxe, sjippe og piske sig selv og have vægtstænger tæt på kroppen – det ødelægger altså det feminine look på benene. Det er det værd, ingen tvivl om det. Men benene trænger i den grad til et forårstjek. Jeg har ar, mærker og sår på benene efter træning og det er bare ikke særlig kønt i shorts. Derfor er jeg glad for at skrubbe dem. Ikke på sår, selvfølgelig. Men efter en træning med kalk, sved og måske blod så trænger ben og krop altså til at blive skrubbet af.

Jeg har igennem årene brugt og prøvet flere forskellige arter og former for bodyskrub. Der er mange fine produkter – og i mange prisklasser. Jeg føler mig altid som ny når jeg har været i et varmt bad, skubbet, barberet mine ben og smurt mig ind. Det kan redde mig – hvis jeg en aften er lidt trist. Selvforkælelse! Jeg har testet naturlige body scrubs fra WeightWorld og kan kun anbefale dem. Produktet er totalt naturligt og Scrub me tender (elsker i øvrigt navnet på deres scrubs) dufter af kokos og rose. Du kan bruge den i både ansigtet og på kroppen og den er ret drøj i brug. Scrubben er lavet af kaffebønner, sukker, havsalt og naturlige olier. Jeg går først i bad med ret varmt vand og vasker min krop med sæbe. Så bruger jeg skrubben derefter og smører mig ind i en fed creme. Jeg tager altid et tykt lag creme på fødderne og tager uldsokker på. Så sover jeg med det på – og dagen efter er mine fødder helt bløde og fine igen. Somatox scrub virker også som en virkelig lækker scrub med mandarin og mandel, som helt sikkert også skal prøves!

Mine stakkels crossfit-stænger for en ordentlig overhaling med den her scrub. Så er jeg snart klar til shorts. Og klar til sommerflirts. Jep. Jeg tror at mit hjerte er ved at åbne sig igen, langsomt men sikkert. Og det kræver satme bløde stænger. #duveddet

Sponsoreret af WeightWorld

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mand: "Du har godt nok bløde hænder, selvom du dyrker det der vanvittige crossfit"