Træningsprogram til dig (eventuelt + 1)

Sjældent anbefaling. Jeg er sku’ begyndt at læse!

IMG_0108

 

For nogle år siden læste jeg meget. Rigtig meget. Helst krimier med drabelige mord, blod og jeg elskede særligt de krimier som virkelig gik under huden. Dem som gjorde mig bange for at sove alene og gav mig mareridt. Ja det ser mærkeligt ud, når det kommer på skrift – det indrømmer jeg. Men ikke destomindre så elskede jeg at fordybe mig i en god bog og glemme alt omkring mig.

Desværre mistede jeg interessen og roen der skal til, da min lillebror døde. Jeg har faktisk ikke læst siden. Jeg har fået mange gode bøger, særligt fra mit forlag, men jeg har ikke fået hul på bylden. Det med at sidde og læse, i stilhed og uden forstyrrelser – dét er lidt angstprovokerende. Jeg har det bedst med at radioen kører når jeg er hjemme og jeg går aldrig ud af døren uden musik i ørene. Men det vil jeg gerne øve mig på – og jeg vil gerne læse igen. Fordi det virker så afslappende på mig og fordi det er dejligt at bruge hjernen på dén måde og ikke kun til at svinge kettlebells og skrive blog. (Apropos “man ved at man er ved at ramme de 30 år når“..)

Sidst jeg var på mit forlag (Rosinante) fik jeg to bøger af min søde presseansvarlige Camilla. Om kærlighed. Jeg fik dem i hånden og hun sagde: “dem skal du læse, de er så gode!“. Og Camilla er en klog pige og jeg plejer at gøre hvad hun siger. Derfor gik jeg straks igang i toget på vej hjem. Og jeg blev fanget. Jeg slugte “Mig før Dig” på 2 dage og tog mig selv i at grine, græde, blive rørt og vred undervejs. Den fangede mig virkelig og jeg kan varmt anbefale den. Den handler om Lou – en ung pige som lever et kedeligt liv. Hun får arbejde som handicaphjælper hos Will, en ung, tidligere succesrig mand. De to ændrer hinandens liv. Mere vil jeg ikke skrive om handlingen – du bliver nødt til at læse den. Den er ikke pladderromantisk, for det magter jeg ærlig talt ikke at læse. Den er virkelig god og bestemt én af de bedste bøger jeg nogensinde har læst. Find “Mig før Dig” her og efterfølgeren “Efter dig” her.

4 kommentarer

 • kathrine johansen

  Kunne godt overvejes at læse en af dem 🙂

  God solskinsdag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den fik jeg færdiggjort på Filippinerne! Så god! Jeg er bare ikke kommet i gang med Efter Dig endnu, men den bliver skrevet på listen – og tilføjet ventelisten på biblioteket. Det er sikkert sådan en der er hundredevis i kø til, ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Filmatiseringen af filmen har dansk premiere i juni. Fantastisk. Selvom den sikkert ikke kan hamle op med bogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mig før dig, så fantastisk, græd som pisket på vej hjem i flyet fra Hong Kong ☺️ Glæder mig til Mig efter dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til dig (eventuelt + 1)