Patter og træning

Træningsprogram til de som gerne vil træne hurtigt og effektivt

ygig

I påsken trænede jeg teknik med en af pigerne Eline. Hun er tæske stærk og god til at presse mig (fordi hun er stærkere end mig og jeg gerne vil være ligeså stærk..). Vi trænede cleans og jeg kom op på 55 kilo. Jeg har engang løftet 60 kilo, men jeg må have været stærk den dag. Det føltes tungt med de 55 kilo. Sådan er det nogle dage, det svinger meget, skidt pyt.

Vi sluttede træningen af med en hurtig You go I go – én arbejder af gangen. Vi tog wallballs (wb) med en vægtvest på som vejer 10 kilo. Det var vildt tungt og pulsen kom godt op. Jeg har kun set vægtveste i forbindelse med crossfit, men måske dit træningscenter har en. Prøv det i så fald – det er sjovt at mærke hvad 10 kilo gør ved øvelserne. Hvor meget det ville betyde hvis man tog 10 kilo på. Vi tog 50 hver og derefter 20-20-10 snatch med kettlebell hver. Den kræver lidt øvelse og teknik. Den kan godt smadre dine håndled og give dig blå mærker. Det er charmen ved den. Den er vildt effektiv og jeg kan rigtig godt lide at lave den – fordi den er så konkret og jeg kan slå hjernen fra. Til sidst tog vi hver 20-20-10 sit ups og så var vi ellers færdige for den dag. Et godt, hurtigt og effektivt program. Du kan eventuelt lave det som et opvarmningsprogram – det giver godt med varme i hele kroppen og sætter fut i forbrændingen (og sveden hagler!)

God træning!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patter og træning