Forsiden på min bog. Hvad synes du?

Træningsprogram til dig og din veninde (eller mand, mor, nabo)

12241480_10207585395885477_3843009345464782347_n

 

Jeg har mange gode piger, som jeg træner sammen med. Jeg kan nærmest ikke tænke på noget bedre end at træne sammen med veninder. Vi presser hinanden, sludrer, griner og støtter hinanden. Det er virkelig en god oplevelse at træne sammen med sine veninder, jeg håber at du har mulighed for det!

Forleden lavede Trine og jeg programmet ovenfor. Det er mig som har lavet det og Trine var presset men begejstret over det. Og øm i nogle dage.

Sådan gør I:

AMRAP (as many rounds as possible): Altså det gælder simpelthen om at nå igennem så mange runder som overhovedet muligt på en bestemt tid. I dette tilfælde 18 minutter. Lav 4 stationer: en med stang til dødløft og med 45 kilo (eller hvad i nu kan), en hvor i kan lave push ups, en hvor i kan lave sit ups (eventuelt med en airmat i lænden) og en station med et sjippetov. Start på en station hver og kør i 18 minutter. Start f.eks. med at tage 10 gentagelser dødløft, videre til push ups, derefter sit ups og så sjip. Og så kører du igennem igen. Indtil uret ringer og der er gået 18 minutter. Det er ikke meningen at der er pauser undervejs, men stop gerne op og træk vejret. Men hold korte pauser. Og sørg selvfølgelig for at have en god teknik, særligt i dødløft.

Efter 4 minutters pause kørte vi,

EMOTM 7 (every minute on the minute): Uret starter, hver gang et minut starter skal du lave 5 burpees og derefter 3 airsquats. Når du er færdig har du pause indtil 2.minut går i gang. Sådan fortsætter du indtil 7 minutter er gået.

Efter cirka 7 minutter, et toiletbesøg og lidt vand kørte vi:

 You go I go (ygig): Så kan man igen samarbejde om at løse opgaven. Én arbejder af gangen, den anden holder pause. Vi delte swings, wb og slamball således at den ene tog 10 gentagelser, så tog den næste 10 og så videre. DU (som står for doubleunders, altså sjipning) delte vi med 50-50-50-50.

Vi kørte hurtigt videre med en

Finisher (afslutning): 6 minutters planke. Samme princip som ygig – den ene arbejder, holder planken så længe som muligt og den anden fortsætter når den anden holder pause.

Rigtig fedt program, vi kom hele kroppen igennem og fik svedt igennem. Derudover blev der delt highfives ud, der blev heppet, klappet og råbt. Efter træningen drak vi en kop kaffe og handlede i Netto sammen. Og fik sludret. Skøn træning, dejligt selskab.

God fornøjelse!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsiden på min bog. Hvad synes du?