6 danske mænd jeg gerne datede (ja ja nogen af dem er optagede, jeg drømmer for fanden)

CULT Vinderen er + det spiser jeg gerne efter træning

Sponsoreret

IMG_0100

Jeg får ofte spørgsmålet: Hvad spiser du når du skal træne/har trænet. Jeg kan aldrig givet et entydigt svar. Jeg spiser hvad jeg har i mit køkken, hvad jeg har lyst til, hvad jeg har tid til. Det kan være havregryn, en rugbrødsmad, avokado med hytteost, skyr med mandler, gnavegrønt med en dåse tun eller noget helt andet. Hvis jeg har god tid laver jeg gerne en æggewrap. Det tager egentlig ikke lang tid at lave, men det tager nu alligevel længere tid end det gør at hælde mælk over havregryn. Du kan fylde hvad som helst i din æggewrap. Jeg plejer at smøre den med lidt skyr og kaste i hvad jeg har af grønt. Spiser du kød kan du også sagtens spise det i wrappen.

Til en æggewrap skal du bruge:

 • 2 hele æg,
 • salt, peber,
 • 2 spsk. vand.

Pisk det hele sammen og hæld massen på en brandvarm pande, gerne med lidt smeltet kokosolie. Lad wrappen ligge nogle minutter og vend den da så forsigtigt. Sluk for blusset og lad den få på eftervarmen. Du kan sagtens gemme den og spise den kold dagen efter. Perfekt til madpakken og perfekt efter træning. Godt med proteiner til dine guns! Drik gerne en Cult After til – så får du godt fyldt op på tanken!

IMG_0105

Jeg fik lov til at udlodde to kasser Cult – én til dig og én til din ven/kæreste/veninde/mor. Jeg har læst alle jeres kommentarer og jeg har valgt Katharina, som træner med sin ekskæreste. Efter mange år er de stadigvæk venner og træner sammen hver uge. Jeg synes det er så sejt og det gør mig så glad at det rent faktisk kan lade sig gøre, at være venner efter et brud. Respekt for det. Og kasser på vej til jer to!

Sponsoreret

1 kommentar

 • Camilla

  Kære Mathilde – dit dejlige menneske.
  Wrappen ser så lækkert og nem ud. Jeg har lige et spørgsmål til at du skriver at det skal piskes sammen. Jeg er håbløs i et køkken (til demonstration fortalte min kæreste mig (kærligt) under madlavningen i dag at jeg ikke skulle udtale mig om ting jeg ikke har forstand på). Nå tilbage til mit spørgsmål. Bruger du piskeris eller bare håndkraft?

  Mvh Camilla
  (Som 1. Er helt vild med dig! 2. Nok ender med at få sin kæreste til at lave wrappen første gang 🙈😄 haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 danske mænd jeg gerne datede (ja ja nogen af dem er optagede, jeg drømmer for fanden)