Det er aldrig pinligt at bede om hjælp

tumblr_m4ykrkbcly1qf5wdyo1_500

 

Det er mandag aften lige nu. Mens jeg skriver det her forbandede indlæg, løber tårene endnu engang ned af mine kinder. Som de har gjort så tit. Så længe. Jeg har altid været en følsom pige, altid grædt meget – fordi jeg udtrykker mig på den måde. Men de sidste 3,5 år har jeg grædt mere end almindelig meget. Og mere end hvad godt er, tror jeg efterhånden. Det er i hvert fald sådan, at jeg er ved at være godt og grundigt træt af det. Jeg er kommet langt i sorgen, bestemt. Jeg har ikke længere lyst til at dø, jeg drikker ikke længere, jeg føler ikke at jeg er tæt på at blive indlagt. Men alligevel. Så er jeg ikke helt “i mål“. Jeg føler at jeg sidder lidt fast i sorgen. Måske fordi den er enormt tryg og fordi jeg efterhånden kender den så godt. Måske fordi jeg bare ikke ved hvordan jeg skal komme det sidste stykke. Derfor beder jeg jer om hjælp – jeg vil nemlig gerne have en coach. Ikke flere psykologer eller sorggrupper – jeg har brug for at få nogle værktøjer som kan hjælpe mig videre og som jeg kan gøre brug af, når tingene er svære for mig. Som de ofte er, det må jeg sande. Og jeg er motiveret for at komme videre. Nu vil jeg ikke bruge mere af min ungdom på at være ked af det. Nu vil jeg videre og jeg vil kæmpe det sidste slag. Kender du en god coach? Skriv det endelig i kommentarfeltet eller i en mail: sweetytilde@hotmail.com.

Tak på forhånd, luftkys og god tirsdag i søde læsere!

5 kommentarer

 • Karina

  Kære Matilde

  Du har taget den rigtige beslutning, endelig! ( ikke fordi jeg er arrogant eller klogere )
  Det her skal ikke handle om mig MEN jeg har haft en livstruende depression i 18 måneder nu, i den tid har jeg snakket mig selv halvt ihjel hos læge og psykolog. 😒 De har også hjulpet MEGET, ingen tvivl om det. Alligevel har jeg fået små tilbagefald.
  Jeg fik anbefalet coach ( var ikke fan af ideen, mega skeptisk! ) men har været der to gange nu og forbedringen er ubeskrivelig. Jeg ved ikke præcis ‘hvordan’ han gør men jeg det ubeskrivelig godt, jeg skulle have bedt om coach da jeg var aller dårligst, så havde jeg sikkert sparet mange ‘sorte’ måneder. Jeg er ikke rask endnu, men tror at målet er lige om hjørnet 👍☀️😃
  Jeg kan ikke anbefale nogen coach men vil bare sige at det er et godt valg du har taget. Var lidt flabet med ordet ENDELIG. Men vi er mange som hænger fast i ideen om læger og psykologer.
  Ønsker dig alt muligt held og lykke med coach og tror du vil blive positivt overrasket 👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans

  Hej Matilde. Selvom du skriver, at du ikke vil henvises til flere psykologer, vil jeg alligevel anbefale dig at vælge sådan én frem for en coach – og så en der har fokus på det kognitive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Jeg er helt enig! En psykolog har oftest langt større viden og en meget længere uddannelse. Der er dog meget forskel på psykologer, så det handler om at finde den rette for dig. En psykolog der praktiserer kognitiv adfærdsterapi, vil kunne give nogle af de redskaber du efterspørger

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Mathilde. Jeg kommer selv hos biopat og coach Josephine Larsen. Jeg er meget glad for hende og kan varmt anbefale hende! 🙂 http://www.josephinelarsen.dk/metoder/coaching/

  Hilsen Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg læser psykologi, og jeg vil bare gerne påpege, at en psykolog ikke blot er en psykolog. Der er enormt mange tilgange til et bedre mentalt helbred. Jeg ved ikke, hvilken type psykolog du har været hos tidligere, men det kunne godt lyde som om, du skulle prøve at finde en CBT-psykolog (cognitve behavioural therapy). Denne type terapi er virkelig målrettet og varer højst otte uger, hvis jeg husker korrekt. Send mig endelig en mail, hvis du gerne vil have en med uddybende forklaring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer make up (jeg bliver aldrig en skønhedsblogger, men vil dog alligevel gerne se nogenlunde ud i femøren)