Ting du ikke skal sige til en som er i kærestesorg

Ikke glad for at løbe? Jeg har et godt tip!

944880_10207709238341461_6770912426252234900_n

 

Jeg bliver nok aldrig hende som springer i løbeskoene og smiler hele vejen. Jeg kan godt lide at løbe, men jeg kan nu bedst lide at løfte noget tungt. Men jeg løber gerne et par gange om ugen – fordi det er rart mentalt. Fordi jeg lærer mere og mere af området at kende og fordi jeg får dejlig frisk luft. Jeg er semi fan. Aldrig kæmpe fan.

Jeg hører altid musik når jeg løber. Musik eller podcast – altid noget i ørene. Det kan jeg bedst lide. Og musikken skal være god. Der skal være knald på. Gerne musik som det her (man er vel gammel techno pige..).

Derfor løber jeg gerne til tabata musik – tabata betyder at du arbejder i 20 sekunder og holder pause i 10 sekunder. Jeg løber stærkt i de 20 sekunder og sætter tempoet ned i de 10 sekunders pause. Du behøver ikke at gøre det hele løbeturen, bare engang imellem. Og så er musikken rar at have i ørene, fordi den holder styr på tiden og fordi du kan høre på musikken når du skal arbejde og holde pause. Der er mange videoer på youtube med god musik og også på itunes (søg på tabata)! Du kan også bruge tabata i din træning – f.eks. planken. Lav den i 20 sekunder og hold 10 sekunders pause og så videre.

Adidas outfit: jakke (findes også i denne udgave, som jeg er ret forelsket i!), jeg kunne ikke finde de sko som jeg har på, men de her ligner og er også vildt lækre! De tights jeg har på er udsolgt pt. men de her er mindst ligeså flotte og er en klassisk Adidas. (affiliate)

God løbetur!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du ikke skal sige til en som er i kærestesorg