Ikke glad for at løbe? Jeg har et godt tip!

Jeg er ikke bange for nogen

Jeg har været på kvindeseminar med dygtige Markus Andersson før (læs eventuelt mere her) og jeg var fan. Derfor deltog jeg i søndags i endnu et seminar. Fordi det jeg gerne vil have det helt under huden, fordi jeg ikke vil glemme hvordan jeg kan forsvare mig selv – hvis det værste skulle ske. Det er rart som kvinde at lære – særligt fordi jeg bor alene, er single og ret tit er ude i nattelivet. Ikke at alle voldtægter og overfald sker om natten – men risikoen er der. Og skulle de ske, så vil jeg være forberedt! Det er et seminar som varer fire timer og det foregår på Østerbro. Det koster 400 kroner og det er godt givet ud. Jeg vil anbefale dig at tage afsted med en veninde eller din mor – da mange af øvelserne foregår i makkerpar. Og det er rart at kende den kvinde som du skal tage kvælertag på og forsøge at få ned og ligge. Jeg havde søde Caroline med og vi kom tæt på hinanden. Og svedte på hinanden. Men hvor var jeg glad for at have hende med – nu kan endnu en af mine veninder forsvare sig selv. Jeg synes virkelig at selvforsvar burde være obligatorisk i folkeskolen og jeg forstår ærlig talt ikke at det ikke er det. Det er ikke avanceret – det er ret enkelt og det er rart at prøve teknikkerne af. Jeg føler mig godt klædt på og jeg kan varmt anbefale at du bruger fire timer på det. Det giver selvtillid og en attitude af at du ikke finder dig i en skid.

#whoruntheworld

Næste kvindeseminar er d. 26.juni på Østerbro. Find det og tilmeld dig her!

1 kommentar

  • Sophie

    Det minder mig om det afsnit af Beverly Hills 90210 hvor Brenda og hendes mor og Donna går til selvforsvar xD haha.
    Ps. Du er skøn Matilde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke glad for at løbe? Jeg har et godt tip!