Jeg smed tøjet til træning i weekenden

Jeg lytter til

Jeg har fået en DAB radio af mine søde forældre. En aften for nogle uger siden hørte jeg P3 og der var LIGA, verdens værste program – hvem fanden gider høre sport? Jeg er ikke fan og tæsketræt af, at de bruger de fleste aftner på det skrammel. Anyways – jeg skruede på radioen og endte vist på P1 (uden at vide det, vil jeg lige understrege!). Og der spillede de Katinka og dette nummer. Og jeg gik i stå med det som jeg var i gang med, jeg satte mig på gulvet i min totalt hærgede lejlighed (som er under kæmpe renovering) og lyttede. Og mærkede musikken og hendes fine stemme helt inde i hjertet. Det lyder måske lige udpenslet nok – men jeg var solgt med det samme. Lyt til hende. Hun har været igennem helvede, det høres tydeligt på hendes stemme og hendes ordvalg. Og det er så rart at høre andre kvinder kæmpe. Jeg sad i min beskidte og køkkenløse lejlighed og følte mig pludselig ikke så alene. Det kan musik gøre ved mig – kender du det?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg smed tøjet til træning i weekenden