Status på lorteliv

Jeg smed tøjet til træning i weekenden

13103322_10208089735293647_7758912161629183862_n

Jeg har egentlig altid været genert og jeg lærte f.eks. som helt ung at skifte til bikini på en strand med hjælp fra mine forældre som tålmodigt holdt et håndklæde hver op omkring mig. Jeg kan også skifte bh mens jeg har trøje på. Jeg er rimelig pro til dét. Derfor har jeg også altid undret mig over de som vælger at smide tøjet til træning. Men jeg har måtte indse at det altså sommetider er nødvendigt. Fordi det er så varmt og fordi crossfit bare er pisse-hamrende hårdt. Jeg trænede udendørs med søde piger i lørdags og smed tøjet undervejs. Det var lidt grænseoverskridende, fordi jeg aldrig har gjort det før – men det var faktisk også rart. Jeg kan lide den måde jeg ser ud på, nogle dage er jeg mere tilfreds end andre, men sådan generelt. Og hvorfor egentlig bekymrer sig over hvad andre måske og måske ikke tænker? Fuck it. Jeg svedte og jeg ville også gerne tanne mens jeg trænede. Og jeg fik luft til maven og fik godt med farve samtidig – what’s not to like?

Smid trøjen hvis du har lyst – skidt pyt med andres mening, skidt pyt med din egen. Gør hvad du har lyst til. Livet er så kort. God dag!

4 kommentarer

 • Du er da lækker uden trøje på 🙂
  Keep it up !

  Ville ønske jeg kunne smide trøjen for ja det er fucking varmt at træne om sommeren hehe.

  Stærkt gået ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du baber den! I virkeligheden bør du måske altid smide trøjen til træning? 😉
  Hvor er din sportsbh fra? Den er ret flot og ser ud til at sidde lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Mange tak, fandeme en dejlig kommentar at læse 🙂 Den er fra H&M 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det at smide trøjen, træne i en tanktop eller i shorts kan være enormt grænseoverskridende og jeg synes det er enormt fedt når folk tør prøve det af. Sådan matilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på lorteliv