Min mor. Mit allerkæreste eje.

Kærlighedsbrunch med mine yndlings mennesker

Sponsoreret indlæg

IMG_0658 IMG_0660

Jeg har en sød tand. En stor, sulten og rapkæftet en af slagsen. Den har jeg vist arvet af min søde far som altid har haft en stor kærlighed til guf, som vi kalder det hjemme hos os. De sidste par år er jeg dog blevet mere og mere glad for lidt mere syrlige ting. Igår var jeg til brunch hos mine forældre, hvor mine forældre altid disker op med alt det jeg godt kan lide. Hjemmebagte boller, juice, god, stærk kaffe, smør, marmelade og afslappet og hyggelig atmosfære. Det er sådan en dejlig måde at starte dagen på – og nok noget af det som jeg savner allermest ved at bo alene, dét at spise sammen med andre. Særligt morgenmad hvor man har god tid. Jeg havde kefir med ud til mine forældre, som er syrligt, friskt og har samme konsistens som koldskål. Faktisk tænker jeg at smage den her kefir med kammerjunker når vi kommer lidt tættere på sommeren. Jeg kan nok bedst lide den neutrale, fordi den giver dig mulighed for at putte nærmest alting ovenpå. Frisk frugt, granola, ahornsirup, groft hakket chokolade, peanutbutter (!!) eller noget helt andet.

Valio står bag kefir, som egentlig er en gammel sag, men som ikke rigtig har været fremme de sidste par år. Valio laver mange laktosefrie produkter og jeg har skrevet om nogle af dem før. Valio har lige lanceret kefir. Traditionel kefir fremstilles ved at mælk tilsættes ”kefirgranulat” som indeholder mælkesyrebakterier og gær. Derefter lader man drikken gære. Det smager rigtig godt og er et udmærket alternativ til f.eks. den hypede skyr. Jeg har fundet kefir’en i Fakta og Føtex. Kefir er rar at have med på brunchbordet fordi den med sin syrlige smag bryder det meget søde og måske lidt fede (hvis der nu er wienerbrød på bordet).

Sponsoreret indlæg

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor. Mit allerkæreste eje.