På arbejde i nattøj + Color Run vindere

Klam træning som du kan lave med lækre veninder

IMG_3891

I virker til at være ret vilde med at jeg deler mine træningsprogrammer – så dem får i lige en mere af. Programmet lavede jeg i weekenden med min træningsmakker Kiki (som er stærkere end de fleste mænd og så køn at det gør ondt). Hun er perfekt og får mig altid til at svede.

Vi lavede denne: (som jeg forklarer nedenfor)

13254383_10208059744143887_8994393478435105842_n

 

6 Cindy (der er mange workouts med pigenavne i crossfit, Cindy er en af de mildere..). Da det er en team workout lavede vi i første omgang 3 hver. Jeg startede med at lave én Cindy (altså 5 pull ups, 10 push ups, 15 air squats) og derefter tog Kiki en omgang. Vi fortsatte til vi havde lavet 6 i alt.

Derefter Annie som er 100-80-60-40-20 DU (dem her eller også sjipper du bare almindeligt) og så 50-40-30-20-10 T2B (toes to bar – se den her). Vi delte DU i halve, så jeg tog 50 og Kiki 50 i første omgang, derefter 40 her og så videre. T2B er hård (særligt for hænderne) og dem tog vi 5 af hver (og ja der er langt til 50 når man tager 5 af gangen).

Så nuppede vi lige 3 gange Cindy hver…

Derefter 3 runder af 60 DU (eller sjip almindeligt) og så 20 snatch. Snatch er svær for mig, jeg synes det er svært at få teknikken med. Jeg lavede derfor thrusters – men så længe det er en form for noget styrkeløft så går den i denne workout. Du kan også snildt dødløfte eller squatte.

Så tog vi 6 runder af 15 kalorier på romaskinen og 10 WB (wallballs) – altså 3 runder hver. Den var hård!

Og så nuppede vi da 3 runder af Cindy hver. Og så var vi færdige. I mere end én forstand. Shit en workout – men den var virkelig god! Vi lavede den på lidt over en time – med meget få pauser. Det gode ved denne teamworkout er, at det kun er den ene som arbejder af gangen. Derfor får du en pause imens din makker arbejder.

God træning!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På arbejde i nattøj + Color Run vindere