Jeg er ikke bange for nogen

På arbejde i nattøj + Color Run vindere

13239487_10208059744023884_8276431514867919369_n

 

Jeg går i langt mere farverigt tøj i sommerhalvåret end som vinteren. Det er som om vintertøj bare er bedst i sort, hvidt og gråt. I hvert fald i min verden. Men om sommeren giver jeg den en på lampen med farverne. Sidste nye elskling er fra Envii og jeg er svært begejstret for den. Kimono er, udover rar at have på, flot og kan peppe ethvert outfit op. Du kan finde den her. Jeg vil gerne have flere søde kimono’er – smid endelig links i kommentarfeltet hvis i har nogle bud!

Jeg skulle finde 2 heldige vindere og jeg kunne ikke stå for Simone som vil løbe med sin far og Kiki som gerne vil løbe med sin lillesøster. Jeg er en sucker for familie – og jeg synes det er dejligt at i skal løbe sammen. Skriv mig en mail – så finder vi ud af detaljerne!

God dag venner!

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Kiki

  Ej, sikker dog en skøn nyhed! Tusinde tak – glæder mig til at overraske min søster med det 🙂 Jeg har sendt en email til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Yaaay! Hvor er det fedt. 😀 tak tak tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej matilde.
  Jeg har prøvet at skrive en mail til dig, har på en eller anden måde fået skrevet til to forskellige mails og er i tvivl om der overhovedet er nogle af dem der er rigtige? Har du modtaget noget fra mig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Simone – jeg har videresendt din mail til BD som sørger for din præmie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke bange for nogen