Jeg gider ikke. Jeg magter det ikke. Hvad kan du gøre når motivationen svigter?

Solskin på fregnerne – de skal beskyttes

Sponsoreret indlæg

IMG_0683 IMG_0686

Sikke et forår vi har fået os! Jeg er så glad for solens stråler og jeg nyder det i fulde drag! Vinteren har været lang og kold og grå, i mere end én forstand og jeg trænger i den grad til at komme ud og få solskin på mine fregner og suge d-vitamin til mig. Jeg trænger til det – og det gør du garanteret også! Men husker du at passe på din hud? Man lyder så satans kedelig, korrekt og praktisk når man taler om solbeskyttelse, men det er altså noget om snakken. Det er skide vigtigt. Jeg har nok været lidt ligeglad da jeg var yngre, men nu vil jeg gerne beskytte min hud. Jeg bliver jo ikke yngre (pis!). Solbeskyttelse hjælper faktisk mod ældning af huden – og da jeg læste dét blev jeg mere motiveret for at beskytte mig i solen. Forfængeligheden vandt, det må jeg nok indrømme. Når vi bliver forbrændt ændrer hudens beskyttende barriere sig og kan ændre vores DNA og skabe en form for en forgiftning af cellerne, som kan have betydning for hudens “kvalitet”. Jeg skal ikke risikere at få rynker før tid, bare fordi jeg har været sjusket med at beskytte mig i solen.

Jeg har planlagt at slænge mig i solen i Frederiksberg Have og jeg har allerede været fordi nogle gange. Og i år vil jeg beskytte mig ekstra imod solens stråler. Det er ikke for sjov – der er flere og flere som får hudkræft.

A-DERMA har udviklet en helt ny serie (PROTECT) der sikrer omfattende tre-dobbelt beskyttelse af huden i solen. Produkterne indeholder et filtersystem som beskytter både mod UVB- og UVA-strålerne. Produkterne er vandafvisende og cremerne misfarver ikke tøjet og du fedter ikke rundt i creme, hvilket nok er det mest irriterende ved solcreme. Den har en lækker konsistens og er nem at påføre. Jeg har smurt mig ind adskillige gange og har flere gange været fristet til at bruge den som almindelig bodylotion, fordi den er så lækker og nem at arbejde med. Jeg er især glad for after-sun som dufter helt vildt godt og har en blød, nem konsistens og hurtigt tørre ind. Jeg glæder mig til at bruge den på mine (forhåbentlig) brune ben senere på året. Jeg har aldrig været glad for at bruge solcreme i mit ansigt, da jeg føler at den ligger udenpå min hud og gør den fedtet. Men denne (findes også til uren hud) er rigtig lækker og jeg har faktisk brugt den som primer inden make-up flere gange og den hverken fedter eller ligger sig ovenpå huden. Den kan jeg virkelig anbefale. Den er med faktor 50 og det er jeg virkelig glad for – jeg skal satme ikke have solrynker i en alder af 28 år!

I solen bliver din hud mere sart end ellers – det er UV strålerne skyld i fordi den påvirker hudens barriere. A-DERMA indeholder havrekim-olie som er fuld af beroligende og genopbyggende stoffer.

Jeg har fået lov til at udlodde hele solserien til 2 heldige – du deltager ved at fortælle om dit bedste solskins-minde i kommentarfeltet. Held og lykke! (jeg finder vinderne næste fredag!)

Ingen solfiltre kan give 100% beskyttelse – uanset faktor vil små mængder af UV stråler kunne nå igennem huden. Men du kan gøre en forskel for din hud – og selvom det er røvkedeligt og mega voksent så er det altså vigtigt at beskytte sin hud. Hvem gider ligne en læder-rosin om tyve år? Eller endnu værre – få hudkræft? Ellers tak. Selvom det måske er kedeligt at læse om, så håber jeg alligevel at du har læst med. Og jeg håber at du vil huske lidt af det og smøre dig ind i solcreme for sommeren har da endelig ramt dejlige Danmark.

Du kan købe A-DERMA på apoteket eller her.

Sponsoreret indlæg

18 kommentarer

 • Mette

  Min første sommer i Aarhus for snart 6 år siden startede en eftermiddag efter undervisning med en helt ny veninde i min nye vindueskarm. Snak en masse og strømperne af de blege fødder, før de blev svunget ud af vinduet og ud i solen. Jeg elsker gode mennesker og finde øjeblikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Nielsen

  Det er virkelig svært, når man har så mange fantastiske sommerminder at se tilbage på.

  Da jeg var yngre, var min mor, far, søster og jeg selv altid på ferie rundt i Danmark. Dette år startede vi som altid med en tur til Skagen. Efterfølgende skulle vi på camping et sted i det mørke Vestjylland. Min mor havde fundet en campingplads, hun syntes, lød så fin. Vi kommer kørende og synes, at pladsen er lidt spøjs og vi får mange skæve blikke.

  Nå, det bliver aften, og vi fyrer op i grillen og sætter masser (!) af vin på bordet midt på campingpladsen. Efter mine forældre er blevet lidt halvvisne, og min søster og jeg er trætte efter alt for meget slik, god mad og børnechampagne tuller vi i seng. Omkring klokken to om morgenen vågner vi alle ved et sæt til lyden af høj orgelmusik og en messende præsts stemme bragende ud af en højtaler. Vi går udenfor hytten og bliver nærmest blændet af verdens største neonlysende kors. Det viser sig, at vi var havnet på en helt ekstrem indremissionsk campingplads. Der så vi alle fire på hinanden og eksploderede af grin 🙂

  Men hele min barndom er et væld af dejlige minder. Sol, sommer, min familie, jordbær, friske ærter og generelt bare så meget hygge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mit bedste solskinsminde er helt klart fra forrige sommer, hvor jeg for første gang, ude på Helgoland i dameafdelingen, badede nøgen i havet og efterfølgende lå i solen (dog tog jeg underdel på, da jeg kom op) og tørrede efterfølgende. Efter intensiv opgaveskrivning gjorde den frihed og varme mig glad helt ned i maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det må være strandturene med mine bedsteforældre i min barndom <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  En af de bedste solskins-minder jeg har var da jeg var i Tanzania. Vi var nogle venner der lejede en lokal fisker med båd og sejlede ud til en sandbanke der dukkede op af vandet lige efter vi var nået ud til den (den er kun fremme når der er lavvandet). Udover os var der kun en masse krabber. Vi nød solen, spiste frugt og snorklede ved et lille koralrev.
  Desværre havde jeg ikke været omhyggelig nok med solcremen og var temmelig solbrændt over næsten hele kroppen. Det syntes min afrikanske værtsfamilie var super sjovt – jeg var dog lidt træt af det og kunne virkelig godt havde brugt den her pakke fra A-Derma 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har mange rigtig gode solskinsminder, men mit aller bedst må være da jeg tog på med færgen med min søde mor til Tunø. Jeg husker det som en helt magisk dag, selvom vi vist ikke lavede andet end at bare at gå rundt på øen og nyde vejret og hinandens selskab. Og så aftalte vi at vi hvert år fremover skulle på en mor-datter tur, selv når jeg engang blev voksen og fik mand og børn. Min søde mor er her desværre ikke længere, men jeg GLÆDER mig til jeg selv kan tage mine børn med på færgen over til Tunø, den hyggeligste lille ø, og så vil jeg aftale det samme med mine børn, som min mor aftalte med mig dengang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har lige fået besked af en kosmetolog om at huske solcreme i ansigtet, så det ville virkelig være en god præmie for mig! 🙂
  Mit seneste gode solskinsminde var sidste uges kapsejlads i Uniparken i Aarhus, hvor vi jo havde så dejligt vejr – det var virkelig en god dag med øl og alle de bedste piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mona

  Min bedste oplevelse må være med min nuværende kæreste. VI har næsten lige mødt hinanden og bor tæt på hinanden på daværende tidspunkt.
  For tre år siden ligger jeg så og soler mig inde i kongens have, og vi har lige sms’et sammen om morgen og skal på date to dage efterfølgende.
  Jeg er lidt halv sløj og har en af de dage hvor man bare ligner ****.
  Lige pludseligt får jeg et kæmpe chok da jeg kan se ham med sine venner lidt længere væk, tror seriøst aldrig jeg har svedt så meget. HAN MÅTTE IKK SE MIG SÅDAN HER… !
  Meeennn istedet for løbe væk, så han helt sikkert ser mig, ender det mig jeg bliver liggende og han får hurtigt øje på mig.
  Det ender med vi sidder sammen, og han siger jeg er smuk ligemege hvad. Rigtigt godt minde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg har gode minder fra hver sommer, det er svært at vælge! 🙂 Men sidste år tog en veninde og jeg til Århus, hvor vi hyggede fra morgen til aften. Dagen stod på shopping, solbadning ved Strandbaren, italiensk aftensmad ved åen og is fra Misto. Perfekt dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er (heldigvis) mange at vælge i mellem, men det må være alle ferierne hos min mormor og morfar som barn i deres sommerhus. Vandkamp, svømmetræning i havet og jordbær direkte fra haven! Dejlige minder at tænke tilbage på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Mit bedste solskinsminde er fra min barndom, hvor samtlige sommerferier blev tilbragt i min mormor og morfars sommerhus med mine kusiner og fætre og dagene blev brugt på at fange krabber ved havnen og spise is. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det var mens jeg gik i gymnasiet – for læænge siden sidst i 90’erne;-) Mine tre veninder og jeg lånte et sommerhus nogle dage, hvor vejret viste sig fra sin bedste side. Vi havde nogle helt fantastiske og sjove dage. Jeg har altid været meget forsigtig med solen, så jeg brugte masser af solcreme. Men mine veninder smurte sig ind i cola (!!), fordi de havde hørt, at det skulle fremme den solbrune farve. De blev ikke brune, men røde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Må indrømme jeg ikke dyrker solen, så meget af frygt for at blive rød. Derfor kunne det være lækkert med solcreme, sådan så jeg kan få lidt glæde af solens d-vitaminer. Dog er ture i sommerhus altid et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mit bedste solskinsminde er fra 2004, hvor jeg efter et år som udvekslingsstudent havde sommeren i Danmark. Den blev bl.a brugt på en sejltur med min kusine og far til en lille ø. Egentlig ikke noget specielt, men turen symboliserer en tid hvor jeg var ubekymret og glad helt ned i maven og hvor verden var for mine fødder. Idag er min far meget syg og mit liv har fået en anden sårbarhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mit bedste sommerminde er ikke en enkelt oplevelse, men derimod hele min sommerferie mellem 8. og 9. klasse. Vi var en gruppe venner på tværs af forskellige klasser fra min folkeskole som tog på stranden hver dag i den sommerferie. Det var sådan, at man slet ikke behøvede at kontakte hinanden, medmindre man ville have en at følges med på cykel. Vi havde nemlig vores faste placering på stranden, og vi solede os, spillede bold i vandet og drak lunkne øl fra vandkanten hver eneste dag. Hold nu op, det var lækkert! Og en vildt fantastisk sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Jaqueline

  Jeg har ikke kun ét godt solskinsminde, men mine bedste solskinsminder har jeg allesammen haft det samme sted. På Færøerne, hvor jeg har familie. Det bedste minde må nok være den sommer hvor jeg var alene hos min farmor og farfar. Jeg var otte, tror jeg. En dag var himlen skyfri, solen skinnede og der var en dejlig temperatur. Min farfar tog mig og min farmor med ud på sin båd og vi sejlede ud på vandet. Bare os tre. Vi nød solen ude på vandet og jeg følte mig som det lykkeligste barn. De to var mine yndlingspersoner i hele verden, og er her ikke mere, men jeg vil for altid huske vores minder, og især den dag, fordi jeg er så heldig, at have et fotografi min farfar tog af min farmor og jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Mit bedste solskinsminde er fra sidste sommer. Jeg var med min kæreste og en samling af vores bedste venner på en lille festival i Sydfyn. Alle andre steder hørte vi om regn og blæst, men på vores lille spot, hvor musikken lød og alle tog en ‘tjans’ med at lave mad eller rydde op, skinnede solen. Der var fyldt med kærlighed, smil og (hjerte)varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit bedste solskinsminde ligger mange år tilbage – dengang man havde 6 ugers sommerferie og bare var sammen med sine forældre dagen lang (jaja, sådan en type var jeg:-D) og inden rigtigt arbejde, kæreste og barn.
  Mine forældre havde sommerhus ved et af de her have hvor det næsten altid blæser. Mit bedste solskinsminde er fra en af de dage hvor det ikke blæste og jeg skiftevis lå på badebroen og fangede krabber og snorklede i vandkanten. Dette kun afbrudt af spise (is) pauser og (måske…..forhåbentlig) tissepauser (på land). Og så ved aftentid hjem til sommerhuset og spise nye danske kartofler og danske jordbær – selvfølgelig med dagens sidste solstråler på terassen.
  (JEG VIL VÆRE BARN IGEN…)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gider ikke. Jeg magter det ikke. Hvad kan du gøre når motivationen svigter?