Når mor bager

The Color Run – de gladeste 5 kilometer!

Sponsoreret indlæg

Jeg er og bliver nok aldrig den store løber. Jeg er for tung og jeg keder mig for hurtigt. Sådan er vi jo forskellige. Jeg løber gerne 1-2 gange om ugen, turene er sjældent længere end 6-7 kilometer og jeg knus-elsker det ikke. Men jeg kan godt lide at komme lidt ud i den friske luft, det må jeg indrømme. Sidste år løb jeg The Color Run for anden gang og jeg var svært begejstret. Jeg har faktisk glædet mig lige siden – for jeg skal selvfølgelig løbe det igen i år. I år skal jeg løbe det sammen med min søde veninde Vibe og jeg glæder mig helt enormt til at være en del af den fantastiske stemning som hersker til løbet. Det er afslappet og ALLE kan vitterligt være med. Sidste år løb jeg blandt barnevogne, ældre, forældre med børn på ryggen, unge med kaninkostumer og store, stærke mænd i tangatrusser og med gummistøvler på. Det er en lang fest og jeg kan kun anbefale det!

Løbet er 5 kilometer langt og undervejs vil der være forskellige farvestationer – hvor du bliver massivt sprøjtet til med farve. Alle stationerne har én farve – så du til sidst er smurt ind i mange forskellige farver. Du bliver sprøjtet med lidt vand først og får derefter kaste farvepulver på dig og så kan du løbe/gå/kravle videre. Løbet slutter med en stor fest med musik, dans og ekstrem hyggelig stemning. Det er en stor oplevelse at løbe The Color Run og jeg kan ikke vente!! Sidste år tog jeg toget hjem med et pink ansigt og blå arme – og jeg frygtede virkelig at jeg var nødt til at slide farven af. Men farven kommer nemt af både hud og tøj og er ikke farligt.

Jeg har fået lov til at udlodde 2×2 billetter – og du er velkommen til at løbe sammen med mig! Jeg smører dig gerne ind i blå farve. Skriv en kommentar med hvem du gerne vil løbe med og hvorfor – jeg finder vinderne om en uge! Held og lykke!

Jeg har desuden fundet to heldige vindere af lækre solprodukter fra A-DERMA og vinderne er:

Signe som skrev: “Mit bedste solskinsminde er helt klart fra forrige sommer, hvor jeg for første gang, ude på Helgoland i dameafdelingen, badede nøgen i havet og efterfølgende lå i solen (dog tog jeg underdel på, da jeg kom op) og tørrede efterfølgende. Efter intensiv opgaveskrivning gjorde den frihed og varme mig glad helt ned i maven” og Julie som skrev: “Mit bedste solskinsminde er fra 2004, hvor jeg efter et år som udvekslingsstudent havde sommeren i Danmark. Den blev bl.a brugt på en sejltur med min kusine og far til en lille ø. Egentlig ikke noget specielt, men turen symboliserer en tid hvor jeg var ubekymret og glad helt ned i maven og hvor verden var for mine fødder. Idag er min far meget syg og mit liv har fået en anden sårbarhed“.
TILLYKKE!

Sponsoreret indlæg

 

48 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg vil gerne løbe med min veninde Marie. Vi har længe snakket om, at vi gerne ville af sted. Men vi har aldrig liiiige fået købt billetter. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil gerne løbe det sammen med min faster, hvis jeg vinder. Hun holder mig altid løbemotiveret,selv her i eksamenstiden. Og så er hun tilmed verdens aller bedste faster. Hun er der altid for mig, når jeg ringer, jeg kan snakke med hende om ALT og så er hun hip med de unge. Når min faster er med til skolemæsige arrangementer, eller arrangementer hvor min venner/veninder er med, får jeg altid lige et klap på skulderen og et: “Din faster er altså vildt cool!” Og ja det er hun, jeg elsker hende overalt på jorden. Vi plejede altid at komme hos hende som lille i København, og så var vi på dagsturer, ude og opleve noget forskelligt. Den tur jeg huske bedst var oppe i en eller anden kirke med et højt snurret guld spir, man kunne klatre op i. Vi tager stadig på turer, f.eks den årlige Bonbonlandtur, men efter min fætter og kusine er kommet til verden, er der ikke ligeså meget tid til hyhesnakke – hvilket er helt fint, for så handler det om så meget andet godt! Men for mig er det vigtigt stadig, at have hende på to-mands-hånd engang i mellem, og det ville det her være et oplagt mulighed for! En faster-Rikke tur, en “faster jeg elsker dig-tur” <3

  Rigtig god dag til jer alle!

  Rigtig god dag!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Thy

  Jeg ville løbe løbet hånd i hånd med min søster. Både fordi hun heller ikke er den store løber (læs: der skal lidt mere til for at lokke hende) og fordi at vi godt kunne trænge til noget sjov kvalitetstid i en tætpakket hverdag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil gerne ud at løbe med min veninde Maja, som jeg knus-elsker og savner til hverdag! Vi løb sammen flere gange om ugen, da vi studerede, men nu hvor vi bor i hver sin by, ja så bliver det alt for sjældent til løb og snak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg vil gerne løbe med min far! Vi har tidligere løbet meget sammen med desværre ser jeg ham alt for sjældent nu. Så det ville være en perfekt mulighed for at lave noget sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville nok tage min skønne kusine Alberte med. Hun er virkelig guld værd og hjælper mig lige for tiden gennem et svært brud, så vi kunne sgu godt bruge en sjov dag sammen 😀 Og så er hun lige så dårlig til at løbe som mig, hvilket jo er et kæmpe plus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg ville tage min veninde Camilla under armen. Vi er begge relativt nye i løb, og har aldrig deltaget i nogle former for løbearrangementer. Så det kunne være sjovt at lægge ud med color run!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Vil så gerne vinde billetter til mig og min bedste veninde, som lige er blevet single, og derfor fortjener en opmuntrende dag! Color Rune ser simpelthen for sjovt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  jeg er selv igen begyndt at løbe efter en lang pause – og jeg viæ så gerne give mingode veninde løbeglæden tilbage også. Så jeg vil hive hende med og have en fest mens vi løber ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil løbe med min søde kæreste! Han har hjulpet mig meget igennem en svær tid, som jeg så småt prøver at komme over. Jeg er sikker på at et festligt og farverigt løb, med glade mennesker, skøn musik og glæde, vil medvirke til at ryste de sidste kedelige dage ud af kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min mors dejlige smil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille QH

  Jeg vil elske at løbe med min Bettesøster 🙂 Vi har længe snakket om at skulle deltage i løbet. I og med hun er på efterskole nu, er det en oplagt mulighed for, at vi kan komme afsted sammen til løb i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg ville løbe med min dejlige storesøster 🙂 Vi løber aldrig mere, men jeg er sikker på, at sådan en fest kunne få gang i vores ben, og forhåbentlig hjælpe os med at finde glæden ved at løbe igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Med min veninde Christina.
  Jeg har længe måtte holde pause for hård træning grundet en slem rygskade. Men håber dette løb kan være starten på et nyt skadesfrit kapitel. Christina og jeg vil have en fest her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg vil gerne løbe sammen med min skønne kusine, hvis jeg vinder. Jeg har altid godt kunne tænke mig at løbe Color run, men jeg har ikke fået det gjort endnu. Det skal være med min kusine, fordi vi altid har det så sjovt sammen og jeg vil elske at dele endnu en oplevelse med hende. Vi elsker at være sammen og hygge, så det vil bare være endnu et minde. Derudover så bliver jeg motiveret af min søde kusine, fordi hun altid er så glad og det smitter af. Jeg elsker at bevæge mig når jeg er glad, fordi det gær alting meget sjovere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Uh jeg ville helt klart tage min bedste veninde med. Hun er min ultimative træningspartner og partner in Crime. At løbe med hende vil være det fedeste. Jeg er selv glad for løb, men det er hun absolut ik. Det ville være så faktisk at bevise for hende at løb kan være skide sjovt – Største knus Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil helt sikkert løbe med min kæreste, som har været gennem en længere skades periode, men nu endelig er på benene igen! Jeg har ageret løbetræner for ham den sidste månedstid og jeg synes helt sikkert, at han skal oplevel Color Run, for det er en vildt fed oplevelse og så håber jeg, at det kan booste ham tilbage på sporet og finde glæden ved at dyrke motion igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Teglgaard

  Jeg vil gerne løbe sammen med min veninde Christine. Jeg har de seneste 5 måneder trænet til halvmarathon til august og jeg vil gerne prøve et løb med fest og farver! Savner lidt motivation til løb disse dage ☺️🏃🏼💨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil gerne løbe med min veninde Karin 🙂 Vi løb med sidste år og vil sindsygt gerne deltage i farve festen igen i år 😀
  Og vi skal nok give dig kamp til stregen med farve kampen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neela Sofie

  Jeg vil gerne løbe med min bedste veninde Astrid, fordi jeg synes vi begge to trænger til en pause fra vores eksaminer.. Udover det, så er hun ikke særlig stor fan af at løbe, derfor vil jeg virkelig gerne give hende en rigtig god og sjov løbeoplevelse. Udover det så hun bare min bedste veninde, og hun fortjener en rigtig grineren oplevelse og det er jeg sikker på, hun kan få via dette arrangement.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne løbe sammen med min veninde Mia – fordi jeg kun kan forestille mig at have en farvefest hvor hun er med. Jeg har endelig fundet glæden ved motion igen, og løb giver bare en ekstra motivation! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neela Sofie

  Jeg vil gerne løbe med min bedste veninde, for hun er verdens bedste – og fordi jeg synes hun fortjener et sjovt afbræk fra hendes (og mine egne) eksaminer. Derudover hader hun, at løbe og jeg elsker det selv, derfor skal hun have følelsen af, hvor fedt det er at løbe, og specielt til så sjovt et arrangement. Hun skal egentlig bare have chancen for, at få en rigtig sjov oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne løbe med min dejlige veninde, Line. Hendes personlighed passer perfekt til dette løb, da hun altid er i skønt humør og er glad og smilende! Vi følger dig begge med stor begejstring, og det ville simpelthen være en fornøjelse at løbe med dig. Line og jeg har længe snakket om at købe billetter, og det kunne derfor være så fedt at vinde disse billetter – forhåbentlig uden Line finder ud af at jeg har tilmeldt mig konkurrencen 😅 Du er en kæmpe inspiration og jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi ville få den sjoveste dag sammen. Vigtigst af alt er jeg helt sikker på, at hvis vi løb med dig, så ville du synes, at det var okay, hvis der indimellem blev gået lidt 🙈 Jeg krydser fingre 😄☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone L

  Jeg vil løbe med min far 🙂
  Min far “tvang” mig ud at løbe for 1,5 måned siden og jeg havde virkelig ikke lyst. Men jeg skal tabe 25-30 kg og min far ville hjælpe mig. Første tur kunne jeg kun løbe 700 meter men nu 1,5 måned efter kan jeg løbe 5,7 km.
  Jeg kunne ALDRIG have gjort det uden min far, som er ekspert i at presse mig men samtidig kende min grænse.
  Han er min største inspirationskilde og jeg ville elske at løbe 5 sjove kilometer med ham ved min side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil utrolig gerne løbe med min mor, da jeg i øjeblikket er på efterskole og vi derfor ikke ser særlig meget til hinanden. Ingen af os er de største løbeelskere, men jeg vil rigtig gerne få min mor til at holde af det. Dette ville være en oplagt mulighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg vil meget gerne løbe det med
  Min kæreste Peter – det
  Sjældent vi træner sammen, men mon ikke jeg kan få han med til dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Madsen

  Jeg vil rigtig gerne løbe med min søster! Vi bor langt væk fra hinanden, og ser hinanden ret sjældent! Dette vil være en gylden mulighed, for at få noget kvalitetstid smmen! Det ser ud til at det er det fedeste løbearrangement, så det kunne være den fedeste overraskelse, at vi skulle løbe sammen! 🎉😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Z

  Jeg vil løbe løbet med min søde veninde Pernille! Pernille og jeg er veninder fra folkeskolen, og vi bor idag i hver sin ende af landet (hun bor i Aalborg, og jeg i Kbh). Hun kommer på besøg netop dén weekend hvor løbet afholdes, og jeg vil virkelig gerne overraske hende med billetter! Armen det kunne simpelthen være en fest! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Lyngsøe

  Jeg vil heeeeelt vildt gerne løbe med min kæreste, da vi løb det sidste år, hvor vi lige var begyndt at ses. Det var så fedt og hyggeligt, så det er lidt vores ting nu. Så det ville være konge, hvis vi kunne tage af sted igen i år ☀️❤️😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Jeg vil gerne løbe med min kæreste fordi det er så dejligt at lave noget særligt sammen, især når man bor langt fra hinanden og derfor ikke ses hele tiden. Og så fordi vi har snakket om hvor sjovt the ville run ser ud og ingen af os har prøvet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil gerne løbe det med min skønne søster. Vi er træningsmakkere og det kunne være fedt at få lidt sjov og ballede med ind i det 🎉☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita c

  Jeg ville gerne tage min veninde med! Vi kunne godt trænge til en sjov og festlig løbetur midt i denne studentertid! Løb for mig er afstressende, og med en masse farver og musik så kan det kun blive perfekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Buus

  Skal læbe med min træningsmakker Anja 😊 Vi er to styks tunge i ræven tøser men vi har en fest når vi træner og løber sammen 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg vil gerne løbe med min veninde Veronika. Vi var til det for første gang sidste år, og det var bare så fed en oplevelse, så det skal vi helt sikkert med til igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg vil gerne løbe med min veninde Veronika. Vi var til det for første gang sidste år, og det var så fed en oplevelse, så det skal vi helt sikkert med til igen i år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville løbe color run 2016 med min veninde Ditte.. Vi løb det sammen for første gang sidste år, og havde en fest gennem hele ruten.. I år har vi dog været nød til at melde fra i år grundet økonomiske årsager, da vi er begge studerende. Det ville være så fedt at vinde to billetter og kunne glæde hende med og have en fantastisk søndag midt i eksamenstiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hofmann

  Elsker Color Run!!! Er overhovedet ik en super løber men det her gør det SÅÅÅ sjovt!! Jeg ville gerne tage min svigerinde med som kæmper med et vægttab efter min dejlige nevø er kommet til verdenen!
  Vi er begge hinandens støtte under det vægttab vi sammen startede på i januar så sådan en løbetur ville være skøn at få hende med på!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mieke Kathrine

  Med min søde veninde Kia, da hun gang på gang bruger som undskyldning, at hun ikke kan finde ud af at løbe, og siden det er noget jeg meget gerne vil modbevise, med sådan er fantastisk arrangement som the Color Run!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Min veninde og Jeg har altid gerne ville løbe Color Run og ENDELIG kan jeg løbe 5 km uden helt at dø – så nu synes min veninden det er på tide nu når jeg har trænet så meget og kan løbe, og hvorfor skulle ens første løb så ikke være Color Run :D!?
  Derfor vil min dejlige veninde og jeg så gerne vinde 2 billetter så vi kan løbe sammen med mange andre mennesker og sikkert få en overdrevet fed dag med mange forskellige farver sprunget i hovedet på en og en fest af en dag til sådan en mega fedt arrangement de laver landet over, og sikkert også det fedeste løb til dato hvor det heldigvis ikke gælder om at komme først (hvilket er meget godt :o) men om at have det for FEDT!!! GOGO🏃🏃🏃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg vil gerne løbe den med min veninde Cecilie! Vi har det skide sjovt når vi er sammen, og vi har snakket om the Color run længe! Vi løber begge to rimlig stabilt, men jeg er villig til at smide hende på ryggen hvis det skulle gå hen og blive for hårdt – både for hjælp og for sjov! Det lyder som den vildeste endorfintur nogensinde og jeg er sikker på at det er farven værd! Og efterfølgende togturen hjem smurt ind i beviser.

  Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg vil tage min veninde med til The Color Run. Vi har det altid skide skægt sammen. Vi har både danset rundt i undertøj i regnvejr og blev sjask våde, haft en voldsom melkamp hvor det endte med dej i håret og vi har faldet i en mudderpøl sammen. Så jeg tænker, det næste skridt for os er skulle bliver smurt ind i farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil gerne løbe med min søde mor – fordi at det kunne være skide sjovt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Dalsgaard

  Uuhhh, jeg vil rigtig gerne deltage i The Color Run sammen med min yndlings veninde Eva. Jeg har selv deltaget i flere almindelige løb samt OCR løb, men er sku “løbet” lidt træt af det. Så i år kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve The Color Run! Det ser bare så sjovt og hyggeligt ud og det ville lige være noget for os. Ingen konkurrence, ingen hvem kommer først – bare en skide hyggelig dag med fest og farver 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg vil gerne løbe med en veninde 🙂 Normalt er jeg overhovedet ikke ‘løber’ og ville normalt aldrig overveje at deltage i et løb, men det her ser simpelthen så sjovt ud, og virker til at alle kan være med – så det må jeg simpelthen være en del af! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina bitsch

  Jeg vil løbe med min skønne søster, Maria! 👭 Fordi hun er fantastisk, og jeg elsker at tilbringe tid med hende – det ville være en god måde for os at komme ud og have det sjovt midt i en ellers stram eksamensperiode! Vi trænger til lidt kulør på hverdagen 🎉 Fingers crossed 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil gerne løbe sammen med min veninde Rikke. Vi plejede at løbe sammen, men nu bor hun på Sjælland og jeg i Jylland.. Det ville være fedt med en “løbe reunion” ved 5 glade kilometer 🎉🎨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Jeg vil gerne løbe med min lillesøster Kaja. Hun skal snart på højskole i et halvt år, og det bliver hårdt ikke at skulle se hende så ofte i den periode. Især fordi vi sidste år næsten ikke så hinanden, da hun først var i Sydamerika og jeg tog til Amsterdam lige da hub kom hjem. Så det her kunne være en fed oplevelse vi kan have sammen, inden hun tager afsted ☺️🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie p.

  Jeg vil gerne løbe med min søde veninde Katrine 🙂 Vi har for nylig kastet os ud i at løbe små ture sammen på ca. 3-5 km, så color run ville være mega fedt at deltage i sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor bager