The Color Run - de gladeste 5 kilometer!

Tough Viking + Ole Viking

IMG_0432

Min far er den sejeste jeg kender. Og det skriver jeg ikke bare fordi, at han er min far. Okay lidt farvet er jeg nok. Men han er altså ret sej, ham Ole. Han er 68 år og har været igennem noget af et liv. Han har haft enormt mange hårde perioder i sit liv og han er kommet igennem dem alle. Han formår altid at være positiv og han kigger altid fremad. Han dvæler ikke ved tingene – han rejser sig altid. Jeg ser meget op til ham og han er min klippe. Han er der bare altid. Min far kan alt. Han er i gang med at lave et helt nyt køkken til mig. Og d.11 juni skal vi lave Tough Viking sammen. Han er 68 år! Jeg er kæmpe stolt! Jeg lavede Viking sidste år og lur lige videoen nedenfor. Den er syg. Jeg glæder mig utrolig meget. Mest til at holde min far i hånden og gøre det sammen. Fuck hvor lang tid det kommer til at tage, hvor ondt vi får, hvor meget jeg bliver presset (og græder) – vi gør det sammen. Ligesom alle andre ting i livet. Vi holder sammen – mig, min far og min elskede mor. Som på dagen skal forsøge at tage billeder af os. Jeg kan ikke vente! Tør du? Du kan da kigge mere her og overveje om du tør – du kan altid mere end du tror! (og hvis ikke så er der søde hjælpere der slæber dig væk til samaritterne…).

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Color Run - de gladeste 5 kilometer!