Solskin på fregnerne - de skal beskyttes

Træn som et team (din søde veninde vil elske at lave det her program med dig!)

mig

 

Træning med veninder er bare det bedste – i min optik. Jeg træner sommetider alene, hvis jeg har brug for en lille pause og hvis jeg er lidt indelukket. Men for det meste træner jeg med en eller flere veninder og jeg er svært begejstret for det. Det er hyggeligt, effektivt, sjovt og der er tid til at sludre. Jeg er fan.

For nogle weekender siden trænede min veninde Trine og jeg sammen – det tog cirka halvanden time og der var fuld fart på. Programmet så således ud:

IMG_0391

 

Vi startede med at varme op – alt på programmet foregik i team. Det vil sige at én arbejder af gangen. Vi tog derfor de 100 burpees, 200 sjip osv. sammen. Burpees delte vi op og tog 10 hver, sjippede 50 hver, 10 swings hver og 10 push ups.

Næste var en AMRAP (as many reps as possible) YGIG (you go I go) i 12 minutter. Èn arbejder af gangen. Først 10 atomic sit ups og 10 kb (kettlebell) snatches. Fortsæt til de 12 minutter er gået.

 

IMG_0392

 

AMRAP YGIG 10: Altså en 10 minutters amrap. 10 ab mat sit ups (ab mat er en måtte du kan lægge i din lænd, men du kan sagtens lave sit ups uden) og derefter 10 OH (overhead) lunges med en wb (wallball). Du skal simpelthen have noget over hovedet, i vores tilfælde en wb. Det kan være alting – og du kan lave dem uden noget.

AMRAP YGIG 10: 6 dødløft (vi løftede 45 kilo) og 4 burpees. Det her var den hårdeste runde fordi det gik stærkt og fordi pulsen kom godt op. Trine var vist tæt på at kaste op..

AMRAP 12: 12 russian twist med db (dumbbell/håndvægt) på 12,5 kilo og derefter 30 sekunder i planken. Dét blev til ret mange runder og mange minutters planke..

Finisher var for mit vedkommende 3×300 meter på romaskinen med et godt tempo – Trine har problemer med sit knæ og sjippede derfor mens jeg roede. Udmærket afslutning med pulsen oppe. Jeg tog en lur da jeg kom hjem.

 

God træning!

 

Bonusinfo: Jeg kalder folk som jeg godt kan lide for Frank. Jeg synes det er sådan et fedt navn og jeg har kaldt min mor det så meget at hun reagerer på det. Historien om hvorfor jeg så godt kan lide navnet Frank kan i få en anden gang. Men det er altså derfor at vi hedder Team Frank.

1 kommentar

  • Nanna

    Hej Mathilde. Fedt program! Det vil jeg helt sikkert prøve!😍😉 Jeg har lige et sprøgsmål. Når du skriver man arbejder i team betyder det så, at man deler opvarmningen op så man laver 50 swings, 50 burpees og 100 sjip hver og ikke det dobbelte?😎 Jeg håber du forstår mit spørgsmål💖. God aften søde, stærke og smukke du😉 Du må meget er e blive ved med at dele dine træninger herinde! Hvad med din træning i dag?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskin på fregnerne - de skal beskyttes