Hun gjorde mig så glad

8 ting jeg hader ved mig selv

image1 (1)

Ikke en særlig positiv overskrift – men listen er nu ment som en liste over de ting, som jeg elsker at hade. Som jeg i virkeligheden godt kan lide, men som kan spænde lidt ben for mig sommetider..

Jeg (elsker at) hader at..

 1. jeg er så følsom. Samtidig elsker jeg det, men det kan også være en byrde at føle, føle, føle og være i kontakt med følelser, som ville være nemmest at fortrænge.
 2. min humor er så ekstrem pervers. Som forleden hvor jeg smed en halv klam kommentar efterfulgt af et “hvis du forstår hvad jeg mener..” og min veninde kiggede på mig og helt tørt svarede: “Matilde. Vi ved altid hvad du mener“.
 3. min store røv. I virkeligheden elsker jeg den og jeg kigger på den hver aften inden jeg går i seng (ja jeg gør, kig på dig selv og ros dig selv inden sengetid, det er ret fedt). Min røv skal finde sig i mange kommentarer hver eneste dag (børn på job kan være semi-lede-semi-ærlige) men jeg elsker den sgu’. Jeg sidder altid blødt.
 4. mit høje grin. De fleste starter langsomt ud og griner gradvist højere og højere. Jeg starter højt og går kun højere. Gerne med nakken godt tilbage og en hånd på maven. Jeg har givet flere chok med mit grin og kvinderne i min familie er berygtet for dét talent.
 5. mine hænder, som er smadrede. Crossfit fucker med huden i hænderne, ja faktisk har jeg ofte ingen hud i hænderne. Sådan er det. Det gør ondt, jeg må ofte vaske hår med handsker på – men samtidig elsker jeg mine “krigs-skader” og jeg synes faktisk at det er ret tough.
 6. mine fregner. Jeg var længe om at elske dem. Jeg tager stadigvæk mig selv i at tænke “pis“, når nogle nævner mine fregner. Men jeg ville ikke kunne se mig selv uden.
 7. mine små bryster. De er knap en håndfuld. De passer til min krop og de sidder hvor de skal. Samtidig kan jeg kigge på kvinder med kavalergang og blive misundelig. Men de fleste dage elsker jeg mine små bryster, fordi de er mine, fordi de er ægte (ikke at man er i tvivl om dét) og fordi jeg kan gå uden bh.
 8. min skæbne, min historie. Jeg ville selvfølgelig og helt uden tvivl betale mig fra, at miste min lillebror og få to aborter og få knust mit hjerte af ekskæreste – men sket er sket og jeg er faktisk glad for kvinden jeg er blevet. Jeg er nemlig blevet klogere, mere empatisk, mere jordnær og jeg sætter pris på de små ting.

2 kommentarer

 • Maria

  Jeg har indimellem gjort mig lignende tanker om mig selv. Jeg har helt klart fundet mere ro i mig selv og blevet glad for de ting, jeg som teenager var svært ked af. Som dig har jeg også små bryster og en stor, men fast og velforemt bagdel. Det med små bryster var simpelthen det værste for 10 år siden. Jeg hadede at vise mig selv uden tøj på, gik fx aldrig i svømmehallen og gymnastiktimerne i skolen var rigtig træls. I sidste uge var jeg en tur i udlandet og brugte en del tid på stranden. Jeg er 26 nu og kom frem til, at jeg da egentlig var ligeglad med, hvad folk tænkte om mine små bryster (det er jo alligevel de færreste, der tænker noget, og de fleste vil nok tænke, at det er nogle pæne nogle af slagsen, for det er de sgu) og besluttede mig for at de skulle luftes og have lov at blive brune sammen med resten af min krop. Så det blev min debut som topløs på stranden, og det var fedt! Jeg har nu pæne brune bryster, og de sidder, hvor de skal og jeg er glad for dem. Jeg vil nok ikke gøre det i Danmark, hvor jeg risikerer at møde folk, jeg kender (tænker det er lidt akavet at møde en kollega og sidde der med bare bryster…) Men det er nu altså dejligt at blive lidt ældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg er først for et par dage siden faldet over din blog, og vil bare lige sige, at jeg er mega fan! Af dig, bloggen og især af denne post, haha, kan SÅ godt relatere til det med, at man synes nogle ting ved en selv er riiiimelig trælse, men alligevel også ret nice! 😉 Glæder mig til at følge mere med. KH

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun gjorde mig så glad