Jeg har slette Tinder - den har jeg nemlig ikke brug for længere.

Fregner – ikke skide moderne.

13344730_10208133426345896_5126330762504809329_n

Fregner. Fregnefjæs. Fregnestorm. Jeg elsker fregner og særligt mine egne. Forleden hang jeg ud med en sød pige som havde fregner op og ned af armene og jeg synes nærmest aldrig at jeg har set noget så sødt og fint. Jeg synes at fregner er the shit. Hvilket er heldigt – for mit ansigt er plastret til med fregner og de formerer sig som rotter når de får den mindste smule solskin. Jeg hadede dem som barn og særligt som teenager (der hater man jo på alt ved sig selv) men nu har jeg sluttet fred med fregnerne. Og ærlig talt så ser jeg mine egne sjældent. Det er kun hvis folk nævner det at det går op for mig, at jeg jo faktisk har fregner i hele pæreren. Og så finder jeg ud af, at fregner faktisk er skide umoderne – læs f.eks. det her, som er ret underholdende og ret trist. Hvorfor er det, at vi altid vil lave om os selv? Du kan ikke fjerne dine fregner med citron og du skal heller ikke! Har du fregner – så elsk dem dog. Har du krøller – så elsk dem. Har du deller – så elsk dem. For fanden. Er livet ikke for kort til at ville lave om på sig selv? Du bliver ikke lykkelig af at ville ændre dig selv. Elsk det du har – krøller eller ej. Høhø. Jeg elsker mine fregner og jeg elsker hver og en der dukker frem i solskinnet. Elsk den måde du ser ud på og husk på at det, når alt kommer til alt, handler om hvordan du er som menneske. Skidt pyt med de ekstra kilo, de store fregner, det glatte hår, de store bryster, de små bryster, de brede hofter, de smalle hofter, de korte ben, de lange ben. Elsk det du har – og vær et godt menneske. Det er meget, meget mere værd. Kys!

3 kommentarer

 • Kamilla P

  Tak for et inspirerende indspark ❤️ Det er så rigtigt. Vi kan jo for helvede ikke lave om på os selv – eller, det kan man selvfølgelig, men de ting vi vil ændre er oftest nogle vi ikke kan; som du skriver: korte/lange ben, brede/smalle hofter osv. Vi må elske, hvad vi er blevet givet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Arh, fregner er faktisk meget moderne! Hvis du kigger på diverse make up guruer på youtube, er de allesammen helt vilde med fregner, og tegner dem på, hvis de ikke selv har dem 😉 Så frem med fregnerne damer!
  -hilsen en der selv har fregner overalt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  I mine spæde teenageår blev jeg forelsket i en rigtig sej fyr. Han knuste imidlertid hurtigt mine drømme om at blive kærester, da han ikke ville være sammen med en med fregner …
  Nu – godt og vel 10 år senere – kan jeg stadig huske meldingen. Øv hvor ville jeg gerne, at blogverdenen dengang var ligeså nuanceret og inspirerende, som den er nu. Tak for et dejligt indlæg. Hilsen et fregnefjæs der ligesom dig nu elsker de små prikker der pryder ansigtet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har slette Tinder - den har jeg nemlig ikke brug for længere.