Sommerplanerne

Hun gjorde mig så glad

11351402_396564487201597_3284026067711015592_n

Kender du det her: du tager noget tøj på hjemme og på vej på arbejde/skole kommer utilpasheden og lige pludselig føler du at tøjet strammer og at du ser helt latterlig ud? Så bliver dagen altså lang. Og sådan en dag havde jeg forleden.

Jeg havde shorts på, endda et nyt par som jeg er ret begejstret for. Jeg havde gummistøvler på fordi det pissede ned. Og da jeg ankommer til mit arbejde føler jeg mig tyk, tøjet strammer og jeg føler mit slet ikke tilpas. Det sker meget sjældent, men det skete den dag. Jeg følte mest af alt at mine ben var gigantiske og jeg kunne på ingen måde skjule dem, fordi mine shorts var ret korte. Lorte dag. Den dag skulle der åbenbart ikke mere til og sådan er det jo sommetider.

Indtil min søde kollega kom og sagde godmorgen. Hun gav mig elevatorblikket og sagde: “du burde aldrig gå i andet end shorts og nederdel. Du har bare så flotte ben!“. Udover at det var ekstremt sødt sagt, så kom jeg også til at smile over mig selv. Jeg havde gået og svinet mig selv til og min dag var dårlig, indtil min kollega sagde de søde ord.

Budskabet med det her skriveri er, at du sikkert, som jeg, ser fejl og mangler på din krop som ingen andre kan se. Du ser på din krop hver eneste dag og du kender alle detaljer på den og du har boet i den i mange år. Det er nemt at se sig blind på “fejl” man mener at man har. Det er bare ikke altid sandheden. Og du er garanteret mere smuk og lækker end du går og tænker.

God dag <3

2 kommentarer

 • Cecilie

  Tak Mathilde!
  Det var sådan et her indlæg, jeg netop har brug for at læse – jeg har slået mig selv oveni hovedet i mange dage nu, fordi jeg føler mig stor, oppustet og utilpas. På trods af at jeg vejer sølle 53 kg – idiot! Jeg sammenligner mig med alle – hvorfor har jeg ikke lige så flotte lår, som hende dér over?
  Det skal man lade vær med. Man er sin egen, og kan kun “konkurrere” med sig selv, for at blive sit bedste jeg. Uanset størrelse 🙂
  Tak tak tak tak tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Hellemose

  Hej Mathilde!
  Jeg kender virkelig godt følelsen! Mange tak for reminderen, via det her indlæg! Tror at vi har lidt ala hinandens kropsform. Jeg får også tit afvide, at jeg har store lår og bagdel. Men jeg synes det er mega flot!! Ligesom du er! Jeg startede til crossfit for et halvt år siden. Det har været mega fedt og elsker den energi der er, under en workout! Men kan desværre ikke fortsætte, da jeg har fået en skade i håndleddet. Men det har været det fedeste at prøve! Jeg kan mere nu, som jeg aldrig troede at jeg kunne. Man bliver både stærk fysisk men også mentalt!
  Hav en dejlig dag !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerplanerne