Suns out - guns out #gunshow

Ikke en del af Distorsion? Shop og få 20% på sportstøj!

Untitled

Distorsion er igang – jeg er fan. Jeg skal afsted og jeg glæder mig enormt meget! Skal du? Hvis ikke – så kig forbi Sportmaster og shop lækkert træningstøj og få 20% ved at bruge koden 20PRO1000 – tjek det hele ud her! Og se toppene fra Nike her. (rabatten gælder ved køb over 1000 kroner, så slå dig eventuelt sammen med en veninde eller flere).

Måske ses vi til gadefesterne – kom endelig og sig hej hvis du ser mig, jeg elsker at hilse på jer!

Affiliate.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suns out - guns out #gunshow