Jeg har taget en beslutning

Jeg har slette Tinder – den har jeg nemlig ikke brug for længere.

w2ZlpSd6

Det var kun et spørgsmål om tid – jeg har nu slettet Tinder og al dens væsen. Skulle du ikke vide hvad tinder er (bor du under en sten, hvis jeg må være så fri) men tinder er altså en app hvor du kan kigge på “kød” og like og swipe og chatte og jeg skal komme efter dig. Du kan også knalde via tinder, det er vist det de fleste bruger den til og man er da også blot et menneske – så dét kan jeg godt anbefale, hvis du altså har lyst til dét. Og hvorfor har jeg slettet den, tænker du måske. For hvem gider ikke knalde og date – når man nu, som jeg, er single? Jeg har haft tinder siden december og hvis jeg skal være ærlig, så har den ikke bragt mig megen glæde. Og det har nok noget at gøre med, at jeg ikke rigtig gider at date og mødes og drikke kaffe med mænd og gå ture om søerne og stille spørgsmål såsom “hvad laver du i din fritid?“, “hvor voksede du så op henne?” og “hvor går du så i byen?“. Og hvorfor gider jeg ikke det? Det spørgsmål får jeg mere end rigeligt, særligt fra de søde børn som jeg har fornøjelsen af hver eneste dag, da jeg arbejder på en skole. “Hvorfor har du ikke en mand, vil du ikke gerne have børn. Du er altså 28 år” spørger de flittigt. Og det er ikke fordi de er flabede – det er fordi at sådan er vores samfund. Det er altid lidt mærkeligt, at være single. Sådan føles det i hvert fald. Og det er ærgeligt. For jeg synes faktisk at det er ret fedt! Jeg bor for mig selv, jeg kan gøre lige præcis som jeg har lyst til og jeg kan finde ud af, at jeg kan klare mig selv, kan være i mit eget selskab og have det godt med dét.

Jeg har slettet tinder fordi jeg ikke gider lede efter en kæreste, fordi jeg ikke føler at jeg har brug for en og fordi jeg slet ikke er klar. Jeg er til gengæld i fuld gang med at finde mig selv (christ!), nyde mit eget selskab og jeg gider ikke bruge energi på mænd. Det er der rigelig tid til – selvom jeg er hele 28 somre (!). Lige nu dater jeg mig selv – og jeg er ret vild med det og lige nu ser jeg ikke andre end mig. Jeg er nemlig den vigtigste i mit liv – og jeg skal lige have det rigtig godt, før jeg leder efter hankøn igen.

God dag!

5 kommentarer

 • Hanna

  Elsker udtrykket “at date sig selv”. ❤️
  Hvor er det dog vigtigt, også selvom man er i forhold 😊 Den sætning kommer til at sidde fast hos mig, tak 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sådan ! 🙌🏼. Har været single længe og nyder det og mit eget selskab og ikke at skulle tage hensyn til andre end mig 👍🏼. Er en del ældre end dig men det ændre nu ikke noget ved det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg gjorde præcis det samme for et par måneder siden, og det er sgu en befrielse! Vi burde date os selv noget mere, for det har vist sig at være en kæmpe fornøjelse 😂 Sindssygt godt skrevet og så er 28 i øvrigt ingen alder når man ser ud som dig! Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soffie

  Det var præcis hvad jeg havde brug for at læse 😄 Det er sommer, og vi skal nyde livet! Prinsen kommer, når man mindst venter det 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg forstår sagtens din beslutning, det lyder fornuftigt. Det er super dejligt og sundt at lære at nyde at være alene. Meeen, hvis du en dag får lyst, så kan man sagtens finde søde mænd på tinder, der vil andet og mere end at knalde. Dem har jeg mødt en del af gennem tiden, og nu har jeg fået verdens bedste kæreste, som jeg har mødt der igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget en beslutning