Jeg trækker stikket

Pause

IMG_1053

Efter nogle dages pause er jeg klar igen. Jeg har tilbragt weekenden med min bedste veninde – på Ystad Saltsjöbad som ligger knap 100 kilometer fra København. Det var tredje gang jeg besøgte badehotellet, som ligger ud til vandet. Jeg kan kun anbefale det. Jeg har et hektisk liv – jeg har altid mange planer, ideer, to-do lister og jeg har altid lige noget arbejde som jeg kan lave. Når jeg træder ind på Ystad falder jeg ned. Stress forsvinder. Jeg trækker vejret. Det virker virkelig.

Og jeg havde brug for den pause. Jeg har ikke trænet siden torsdag og det rører mig ikke. Jeg har ikke haft lyst og derfor havde jeg for første gang ikke træningstøj med til hotellet. Selvom der er smukke løberuter og træningscenter. Jeg har til gengæld spist helt vildt meget og helt episk lækker mad, jeg har drukket rødvin, jeg har været længe oppe og jeg har sidde i spa 23.30 lørdag aften, mens jeg kunne høre havet nynne.

I dag er det mandag. Jeg skal møde tidligt på arbejde i dag og jeg har en lang uge foran mig. Der er tre uger til at jeg har ferie. Men jeg er opladt, jeg er fuld af håb og jeg kan mærke at glæden langsomt sniger sig ind på mig. Den glæde som før boede i mig. Og den er velkommen, for første gang i lang tid er den velkommen.

God mandag, god uge <3

3 kommentarer

 • Henriette

  God mandag og god uge til dig også Mathilde ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så spændende at følge! Elsker din tilgang til træning, selvindsigt, glæde og generelt bare hele livet! Det lader til at du omfavner op og nedture, som den del af livets rutsjebane de nu engang er. Og så er du smuk som bare pokker – mest af alt fordi du stråler! Keep it up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • f

  Skulle du ikke på roskilde festival?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg trækker stikket