Sammen med mine veninder - veninder er min verden

RF2016

rf2016

Jeg aner ikke hvor mange gange jeg har været på Roskilde – men jeg har været fan af festivallen i mange år. Jeg tror måske at min første gang var i 2007 – min ekskæreste fik mig til at tage afsted, selvom festivalstoiletter altid har skræmt mig og ordet urinstøv heller ikke hjalp på det. Men stemningen! Der er plads til alle – hvor latterligt det end lyder. Men det er der. Det er som om der ikke er nogen regler, normer og værdier. Altså ikke fordi man går og sviner folk til, slår dem og er et dumt svin. Men fordi man kan gøre hvad man vil. Have på hvad man vil. Danse, selvom andre ikke danser. Synge uden at folk kigger skørt på dig. Roskilde er et lille land, hvor indbyggerne deler oplevelser sammen, grine og nyder livet. Og det skal jeg i dag. Jeg skal på Roskilde og jeg kan slet ikke vente! Skal du med? Du kan følge med på snappis (helsematildedk) eller insta!

GOD ONSDAG! Pas godt på dig selv, hvad enten du er på Ros eller ej! KYS

P.S. Billedet er fra 2008. Hvor hat, page og selfies var nyt og the shit.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammen med mine veninder - veninder er min verden