Pause

Sammen med mine veninder – veninder er min verden

Sponsoreret indlæg

IMG_1079IMG_1086 Jeg er blevet drillet med det i nogle år – jeg elsker søde drikke og særligt Somersby. På sin vis kan man vel sige at jeg stadigvæk er en teenagepige på 16 år (og det er der aldrig noget dårligt ved!). Jeg kan godt lide øl, men jeg har et kærlighedsforhold til Somersby og jeg var svært begejstret da de kom på markedet, dengang jeg var meget ung men var begyndt at gå til fest med en enkelt eller to i plastikposen.

Engang drak jeg en hel ramme alene på Roskilde festival (undskyld mor) og jeg er endnu ikke blevet træt af den søde drik. Jeg elsker den. I år er der kommet både en Somersby med rabarber og blåbær. Rabarber kan nærmest ikke blive mere dansk og blåbær er en evig elskling i min bog.

Jeg kan bedst lide den nye variant med blåbær og ellers er min favorit den oldschool med æble. Rammen jeg drak dengang på Roskilde var også kun med æble. Måske jeg i år skifter nogle af dem ud med blåbær og rabarber, for de er helt utrolig sommerlige og friske!

IMG_1077 IMG_1068

Nu er det ikke fordi at jeg drikker alkohol hver gang, at jeg hænger ud med min veninder – slet ikke. Men det gør vi også. Efter jeg er blevet single har jeg virkelig fundet ud af, hvor vigtigt det er at have veninder. Veninder som støtter, trøster, griner med og af dig og giver dig tryghed og kærlighed. Og sjove stunder – for mig er det virkelig vigtigt at grine sammen. Og det gør jeg sammen med mine veninder. Og jeg glæder mig til at nyde Roskilde og resten af sommeren i deres selskab!

Imorgen skal jeg på Roskilde og jeg glæder mig vanvittigt meget! Jeg skal hænge ud i Somersby baren – så kom endelig og hils på og drik en somerby med mig! Følg med her og råb hej hvis du ser mig!

Du kan vinde en valgfri kasse med Somersby – skriv hvem du helst vil dele kassen med i kommentarfeltet. Jeg finder en vinder d.9 juli. Held og lykke og rigtig god aften!

(Konkurrencebetingelser: du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen. Konkurrencen er lavet i samarbejde med Somersby).

50 kommentarer

 • Josephine

  Jeg ville dele dem med mine bedste veninder Sara og Cecilie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette F

  Jeg vil dele den med to skønne damer fra min mødregruppe.Vi trænger til at feste sammen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil dele en kasse med min bedste veninde og min kæreste! Begge lider af glutenallergi og må derfor ikke drikke øl, så når vi drikker ryger der en del cider ned og helst Somersby. Så en kasse somersby vil helt sikkert falde i god jord 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B

  Ja tak!! Jeg ville dele den med mine bedste veninder her henover sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vil rigtig gerne dele med mine aller bedste veninder, Maibritt & Bettina ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Sommer er tid til smil, opladning, lange nætter, grin og bare fødder. Og lets face it – den er bare er lige en anelse mere hyggelig med en kold somersby i hånden. Jeg ville råhygge mig med en ramme sammen med mit livs kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Madsen

  Jeg vil allerhelst dele kassen med mine veninder. Vi skal i sommerhus til sommer, og lur mig om sådan en kasse så ikke ville falde i god jord 😊✌🏽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine T

  Jeg vil aller helst dele rammen med mine søde studieveninder en varm sommerdag, da vi alle lige er blevet bachelor – det skal da fejres 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil dele med min tre veninder gennem 18 år, når vi skal hører Rihanna på Smukfest i august 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg vil dele den med min skønne ven Felix, som lige er blevet student! Selv fortjener jeg også et par Somersby efter en lortevinter med skilsmisse, flytning og specialeaflvering. Jeg fik 10 og Felix scorede bl.a. et 12-tal i oldtidskundskab! Det fortjener nogle søde bobler i sommervarmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil dele med min familie og venner til en stor havefest vi skal holde for min storebror inden han skal udsendes som soldat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil dele den med min veninde Tanja, fordi ingen elsker rabarber mere end hende. Men da hun er gravid må jeg hellere drikke hendes halvdel også 😏😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Jeg vil dele den med min bedste veninde, Louise, der altid får mig til at grine, og de 4 andre fantastiske damer i vores madklub <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil dele den med mine 7 bedste veninder henover sommeren ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette E

  Jeg vil dele en kasse med mine 3 bedste veninder, som jeg skal nyde sommeren med❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Matilde.
  Jeg har haft lyst til at skrive til dig længe, for jeg følger tit dine opslag både her og på instagram. Nu må jeg lette hjertet og fortælle dig hvor ubeskrivelig fantastisk det er at læse dine historier og følelser og relaterer så meget, at jeg nærmest føler at det er mig selv der har skrevet det. Jeg har ikke oplevet præcis det samme som dig, men specielt det med en utrolig hård og deprimerende break-up, kærestesorg som tit kommer i tide og utide, og længslen efter en helt unik og speciel tid i fortiden, som jeg aldrig får tilbage. Længslen som kan give mig mavepine, når jeg fanger mig selv i at dagdrømme for langt tid væk i den tid, som var den bedste tid i mit liv, hvor alt var tæt på perfekt.. Den lykkelig periode har jeg mistet og må leve et anderledes men også godt liv nu. Det har taget så lang tid at vænne mig til at jeg bare ikke har det jeg havde engang.. Men sådan kan livet jo være.

  Tak for din ærlighed..

  Knus Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Fedt at du er at finde i baren og sjovt at få et indblik i hvor meget dine veninder betyder for dig 🙂

  Jeg vil dele præmien med mine venner til velkommen-hjem-fest senere på sommeren, for de har sgu været savnet det seneste halve år 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Hvis jeg vinder, så vil jeg dele den med mine venner til vores kommende housewarming. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina S.

  Da jeg netop er blevet færdig som folkeskolelærer, vil jeg dele den med mine søstre og veninder der har støttet mig hele vejen igennem studiet 🙂 God tur til Roskilde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise1

  Sommerhygge med veninderne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg ville dele med min mand og mine to søde veninder og deres mænd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Jeg ville dele den med alle mine skønne kolleger som kommer forbi til havefest sidst i juli! Det ville være helt perfekt 😍 og jeg er, ligesom dig, også helt vild med Somersby! Har kun smagt den nye med Rarbarber, men tænker at den med blåbær er mindst lige så god👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda christensen

  Min søde søster Pia 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil dele kassen med en af mine kammerater, når vi skal til Musik I Lejet! Nogen gange skal man bare elske og nyde de fedtede tænder, man får af Sommersby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg vil dele med mine fem bedste veninder, når vi skal til Grøn Koncert i Århus den 23. juli – det ville være en perfekt anledning at dele sådan en kasse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Jeg vil dele dem med mine fantastiske veninder! Vi er lige gået ud af gymnasiet og har godt nok været på vogntur, men jeg tvivler ikke på at vi nok skal få dem drukket over en god omgang catching-up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Uh hvor lækkert! Jeg vil dele med mine to veninder som jeg skal holde grillpicnic med når vejret bliver sommerligt igen! Pt snakker vi om en dunkevin, men tror nu også vi kan klemme sommersby ned! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil dele dem med mine veninder når vi i August har første reunionen, da vi netop er blevet studenter og ikke længere skal se hinanden hver dag ☺️💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg vil dele kassen med alle de venner, der kommer og besøger min kæreste og jeg i sommerhuset i Rågeleje. Vi forlader byen i 14 dage og ser i stedet frem til lange sommernætter med grill, havbadning, stangtennis og godt humør. Gerne med et par kolde og læskende Sommersby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville dele den med mine veninder i min nye lejlighed – ude på den skønne altan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina.

  Jeg elsker også sommersby og drikker heller aldrig øl. Man bliver aldrig for gammel til dem. Jeg er nu 45 og de er stadig min favorit. Jeg vil dele med min datter som bliver 18 år lige om snart hvis jeg vandt.
  Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneline

  Jeg vil dele dem med mine efterskoleveninder igennem 6 år, som jeg skal på smukfest med 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville helt klart dele med min søde gymnasie veninder, som jeg skal se i ferien 😍 Vi blev færdige for 3 år siden, og er begyndt på forskellige uddannelser, så det bliver ikke til lige så mange fester, men vi prøver at ses så ofte vi kan! Og det ville være oplagt at forkæle dem med en kasse somersby 👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg vil elske at dele en ramme med mine to veninder, når vi i engang i juli skal holde grillaften og ellers tøsehygge. En ramme Somersby vil helt sikkert hjælpe på hyggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Jeg ville dele den med mine veninder Emilie og Josefine. De er begge lige så glade for cider som jeg er, så det ville være det perfekte match!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville helt sikkert dele rammen med min veninde, som bare altid er der for mig og som holder ligeså meget af cider som jeg selv gør. Det ville være et ekstra pift til vores -forhåbentlig – dejlige lyse og varme sommeraftener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ihhh jeg vil dele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ihhh jeg vil dele en ramme Somersby med min skønne veninde, når vi til august skal til Smukfest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maaike

  Jeg vil dele med alle dem der kommer til min fødselsdagfest, når jeg fylder år her om knap en måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville dele dem med min bedsteveninde Berit :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville nok ende med at drikke den helt alene, da alle min yndlings mennesker foretrækker øl. Undtagen én! OG jeg kan altså ikke lide det…
  Måske får Tas lov at tage del i festlighederne, selvom hun sagtens kan klare flere ølbong! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle F.

  Jeg ville dele med mine tre søskende. Vi bor bogstaveligtalt i hver sin del af landet, og en lille sommerfest burde kunne samle os 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal holde grillhalløj i en park om et par uger med en masse af mine venner – der ville de sikkert falde i god jord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil dele kassen med 3 af mine bedste veninder mens vi har en fest på Skanderborg 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mine veninder. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker også stadig sommersby! 😉 Jeg vil dele den med min søster og nogle af min bedste veninder i løbet af sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville dele den med en håndfuld venner på bryggen, når Island spiller! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line H

  Jeg vil dele dem med min bedstemor, da hun er vild med cider, og nyder at få en, når hun kommer forbi 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betzy

  Vil dele den med min bedste veninde fordi hun lige er blevet bachelor, og flytter over til mig i København om lidt! Det burde fejres med sådan en kasse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde SK

  Jeg ville dele dem med min veninde emilie. Hun rejser lige om snart et år til australien, så en festlig aften eller to inden må være på sin plads. Så har hun et par ekstra minder at huske tilbage på, når hun sidder en kold aften i vildmarken og savner den danske sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pause