10 ting som er træls når du er single

10 ting jeg elsker ved at være single

13731540_10208459632460845_2404802610723459218_n

Igår lavede jeg en “10 ting som er træls ved at være single” – men der er fandeme også mange gode ting ved singlelivet. F.eks.:

 1. når du efter arbejde bliver tilbudt et glas rødvin og egentlig ikke har travlt med at komme hjem. For der er jo ingen som venter på dig – dét er en virkelig rar frihed!
 2. når du får løn er alle pengene dine og du kan bruge dem som har lyst. Med måde, selvfølgelig (måske min bankrådgiver læser med..). Du kan i teorien shoppe de fleste af pengene væk og spise havregryn og pasta resten af måneden. Ingen vil dømme dig (måske bankrådgiver).
 3. når du ikke gider at gøre rent og rydde op – så kan du bare lade være. Du bliver ikke uvenner med nogen over det. Det samme gælder med opvask, tøjvask, hårvask..
 4. når du spiser chokolade og en pose chips til aftensmad. Det tæller ikke, når der ikke er nogen som kigger.
 5. når du kommer væltende hjem med høje sko og en høj promille og smider dig på sengen og damper af alko-ånde. Ingen kan bevise det! Og du kan gøre det to dage i træk – ingen vidner (medmindre du er heldig..).
 6. når du slipper for at have en svigerfamilie. Det er altså mange frokoster og middage du sparer og kan bruge på andre ting (shopping f.eks…).
 7. når du kan planlægge dine weekender og ferier helt som det passer dig.
 8. når du ikke skal tage hensyn til en anden, når du skal træne tidligt om morgenen. Du kan larme ligeså meget som du vil (det gælder også når du er på toilettet, når du synger i badet og når du griner af tv-serier på Netflix).
 9. når du kan invitere dine veninder på sleep-over lige så tit som du har lyst (de kan forresten også klø dig på ryggen).
 10. når du skal se film og helt selv kan bestemme hvad du skal se.

 

2 kommentarer

 • De fleste af de fornøjelser har jeg også, til trods for min kæreste, vi bor nemlig ikke sammen, og har heller ikke planer om det de næste år (: Og når man kun ses en dag eller to om ugen er det perfekt.

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jen

  Når du slipper for at skulle forsvare to timer i træningscenteret kontra møde med køkkenfirma.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som er træls når du er single