Maybe you're gonna vomit

10 ting som er træls når du er single

13626481_526829454175099_1844837053446677722_n

Ja jeg skrev træls. Jeg er begyndt at sige og skrive træls – og jeg aner ikke hvor det kommer fra. Jeg har ikke datet en jyde for nylig (selvom jeg er svært begejstret for jyder!). Og jeg er fra Nordsjælland hvor man sagde nederen. Men træls er et fedt ord og et ord som siger enormt mange ting. Og selvom jeg er glad for min status som single så er der nogle ting, som er helt enormt træls ved at være alene. F.eks.:

 1. når man vågner ved at det klør på ryggen og ikke kan nå selv og må rejse sig, hente en lang genstand og klø selv (det skete..og derved fik jeg ideén til listen her og genstanden var en blyant..og ja det så nok ynkeligt ud).
 2. rygproblem once again: solcreme når man en sjælden gang skal dyrke solen i Danmark. Det er akavet at banke på hos nabo og spørge om hjælp (det skete ikke, endnu).
 3. når afløbet i badet skal tømmes. Nuvel – det er mit tabte hår som ligger dernede og laver bundprop, men det bliver det absolut ikke mere lækkert af. (er pt. i gang med at overtale min far til at gøre det).
 4. når stor, grim, behåret edderkop har besluttet sig for at flytte ind. I soveværelsesloftet. Klokken 22.56. Der er det altså tarveligt at tænde støvsugeren i en etageejendom (men det var det som skete).
 5. når man skal skifte sengetøj. Hold nu kæft hvor er det kedeligt! Og jeg lider af en form for OCD/voldsom trang til nyt sengetøj: jeg skifter det hver søndag og jeg mangler seriøst aflastning! (og måske hjælp med min trang).
 6. når man har ondt i halsen og er doven men selv skal rejse sig og lave te. Og smøre madder. Og rydde det op igen.
 7. når man er hobbit og ikke kan nå tingene på de øverste hylder og må hente taburet. 10 gange om dagen.
 8. når man har været sulten inden man gik i Netto, købt alt for meget chokolade og ikke har en som kan hjælpe med at få det spist og fjernet fra hjemmet. Det sker lidt for tit. Damn you Marabou. Og Daim.
 9. når man vågner op og er utrolig morgengrim og ingen kan sige: “du er smuk“. Eller bare grine af en sammen med en. Forleden vågnede jeg med så sjovt et morgenhår at jeg grinede alene – det var ærgeligt ikke at kunne dele dén oplevelse!
 10. når man gerne vil kysses godnat og ønskes en god nats søvn. Forleden vågnede jeg ved at jeg højt sagde “sov godt” til mig selv. Det var ret skægt og samtidig lidt ensomt.

Jeg er glad for min status, men jeg glæder mig nu til at finde ham som jeg skal sige godnat til, resten af mit liv. God dag!

8 kommentarer

 • Louise

  Hvor er det rigtigt! Især den med solcremen 🙂 har aldrig fået taget mig mod til t spørge en fremmed (selvom jeg selv er blevet spurgt), hvilket altid resulterer i en forbrændt ryg eller en ryg der bare aldrig bliver brun fordi jeg så bare vælger at ligge på ryggen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Man må håbe du ikke finder en kæreste uden arme 😂
  Jeg har altid fået at vide ar hvis man støvsuger en edderkop op så lægger den æg derinde og så kan de godt komme ud igen. Måske det ikke er rigtigt. 😃😃
  Men det os træls at være alene og man ikke gider handle, der er ingen til at gøre det for en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Som single på 3. år (🙌), så kender jeg alt for godt til ovenstående😂
  Jeg vil gerne tilføje, at det kunne være rart med en der hjælper med rengøringen, smører madpakke til min søn, henter mig fra byen, når jeg har drukket for mange drinks, hjælper med at slæbe ting op på 2. sal (det er god motion i øvrigt💪), fortæller mig når jeg er urimelig eller når jeg ikke er og sidst men ikke mindst, så er ulempen ved at være single, at der bliver puttet for lidt…altså ikke på den der tilfældige putning-måde, men på den måde, som man kun kan med en kæreste😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor er kimonoen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nr. 6 er essensen af mit liv. Jeg er dog yderst sjældent syg – jeg ehar bare en yderst tung røv haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg opdagede en dag en pastaske i min singlevenindes seng. Undrende spurgte jeg, hvad den dog lavede i hendes seng. Hendes svar: “Jamen den bruger jeg da til at klø mig på ryggen med” 😂 Et tip til alle singler – PASTASKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha hvor er det fedt!! Og sikke et godt tip 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybe you're gonna vomit