Fuldtidsblogger

6 ting som folk skal stoppe med på snapchat

2-snapcode-to-special-discover-channel

Jeg elsker snapchat. I ved det. Jeg bruger den ofte og jeg laver også irriterende ting. Det må f.eks. være provokerende at jeg altid træner tidligt i weekenderne, selvom jeg har været i byen til 04.30. I know. Men jeg bliver mere irriteret over:

 • folk der sender mig en snap som så også er på deres story. Stop med at få mig til at føle mig speciel. Og jeg skal nok se din snap – den ligger på din story. Stop det!
 • folk som sender videoer med de der fucking hundeører og tungen. Det er et skank filter og du ved det.
 • folk som sender en milliard snaps fra en eller anden koncert. Lyden er lort og jeg købte ikke billet af en grund. Stop med at livestream fra Forum.
 • Mænd som sender nøgenbilleder uden opfordring. Jeg ved ikke hvilken kvinde som har ødelagt det for alle os andre og som åbenbart har bildt en mand ind, at diller-billeder er the shit. Jeg skylder hende en lammer. Stiv diller snaps er klamt og du skal lade være.
 • Når ens veninder sender en kæde af snaps fra en fest du ikke kunne deltage i. Fedt at vågne op til klokken 4.50 om natten og du skal op en time efter og føler at du er gået glip af alting.
 • folk som tager screenshots af ens snaps – særligt hvis man ikke helt erindrer hvad man sendte fra Francis Pony klokken 2 om natten. I trusted you.

Jeg elsker snapchat og du kan finde mig og måske også blive irriteret – helsematildedk!

2 kommentarer

 • Julie

  Jeg har lige tilføjet dig på snappen – og jeg er allerede vild med det! Især Nina og hendes fashion piece fik mig virkelig til at grine 😂
  Du gør det så skide godt Matilde. Du kan være så ufatteligt stolt af dig selv! Jeg hater virkelig meget på mig selv og min krop, men du hjælper mig på daglig basis med dine indlæg, opslag mv. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA – skank-filter er så meget det rigtige ord 😀
  Der står jo Playboy-bunny/puppy skrevet i panden på dem.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldtidsblogger