Lækre %'er på Adidas Stella Sport!

En lilletå fjernede ensomheden

IMG_0849

Ja det er nok én af de mest mærkelige overskrifter jeg har lavet længe. Men det er altså rigtigt. Sådan mere eller mindre.

Jeg var for nogle weekender siden på Ystad sammen med min bedste veninde Maja. Det var den bedste weekend længe. Hvis du endnu ikke har været der, så gør det. Det er alle pengene værd! Og ikke så dyrt som det måske ser ud. Anyways. Maja og jeg sidder i vinduet, med udsigt udover havet og nyder solstrålerne. Vi har begge bikini på og vi har set hinanden nøgne siden vi var 16-17 år gamle. Pludselig kigger Maja på min fødderne og siger: “ej du har også en virkelig lille negl på din lilletå, hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste!“.

Jeg har tænkt over den sætning et par gange siden. Det er netop en sætning som den der gør, at jeg deler ud af mit følelsesliv og skriver når det går af helvedes til og ligger billeder op af min helt almindelige krop, billeder når jeg har grædt, svedt og billeder af “fejl”. Fordi vi alle sammen har dem og fordi det er skide rart at se, at man ikke er den eneste. Netop derfor bruger jeg også #dueraldrigalene – fordi det trøster dig, når du er ude og skide. Det trøster mig, når jeg er ude og skide. Det er hårdt at være i krise, det er hårdt at blive voksen. Men at vide at andre har det som dig, har været igennem det samme og kommet igennem det – dét hjælper og det trøster helt vildt.

En lilletå fjernede dermed ensomhenden. Ikke at størrelsen på ens negl på ens lilletå betyder alverden – men at du ikke er den eneste, dét hjælper. Der er altid nogen som du, nogen som har det på samme måde som dig, nogen som kæmper med det samme som du. Derfor er du aldrig alene!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre %'er på Adidas Stella Sport!