En lilletå fjernede ensomheden

Fuldtidsblogger

IMG_0893

Kan du ikke snart leve af dét der blogger-noget?“, spørger folk så tit. “Hvorfor siger du ikke dit job op og lever af bloggen?“.

Tja. Det kunne jeg godt. Det har jeg kunne længe. Men jeg vil ikke. Jeg elsker nemlig mit arbejde – og det er ikke bare noget jeg siger. Jeg er uddannet pædagog og jeg arbejder til dagligt på en skole. Jeg har altid været glad for at være sammen med børn og jeg havner på en eller anden måde altid med at lege med børnene til familiefester, sludre med børn i Netto mens deres forældre knokler rundt efter cornflakes og på en eller anden måde får jeg ofte et kram af børn i tog og bus. Jeg er vild med børn og det tror jeg at de kan mærke. Jeg synes tit at det er meget nemmere at være sammen med børn, end med voksne. Børn siger det de tænker og det synes jeg er pisse befriende. Du ved om et barn kan lide dig og du ved også hvis de ikke kan. Længere er den ikke.

Jeg har haft mit arbejde i snart 5 år og jeg er rigtig glad for det. Det ligger udenfor byen og jeg har derfor noget transport tid, men jeg er blevet rigtig glad for togturen hvor jeg kan lytte til musik og koble af. Jeg er glad hver gang jeg skal på arbejde – selvfølgelig har jeg dage hvor jeg ikke gider (dem har vi alle), men generelt glæder jeg mig til at komme på arbejde. Og har jeg en dårlig morgen, så forsvinder det mørke altid så snart jeg får kram af ungerne. Jeg kan slet ikke undvære at være sammen med børn.

Jeg elsker at blogge. Det gør jeg virkelig. Det giver mig så meget og jeg elsker at bruge ord til at udtrykke mig. Det betyder meget for mig, at kunne få lov til at blogge og skrive. Derfor elsker jeg også kombinationen af børn og blog. Jeg får lidt af det hele og det passer mig så ganske udmærket. Jeg vil ikke undvære nogen af delene.

Derfor siger jeg ikke mit job op. Jeg har travlt, fordi jeg har to jobs. Men begge dele giver mig så utroligt meget, så tingene er perfekte for mig lige nu. Børn og blog. Det er lige som det skal være.

Rigtig god dag til jer <3

6 kommentarer

 • Frieda

  Så sejt og kæmpe respekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann katrine

  god ide med at beholde dit arbejde og være i et fag du er glad for… !! jeg syntes at det er træls, kedeligt og tenderer til for meget “køb, køb, profit, profit” når en blogger går all in på sin bloggertilværelse…jeg får ikke rigtig noget ud af at følge denne blogger, da jeg ikke kan spejle mig i denne tilværelse og føler at de sponsorerede indlæg fylder for meget.. ej undskyld.. men jeg sætter pris på at se hvordan andre kvinder håndterer arbejde, blog og andre af livets udfordringer… kvinder in real life og ikke en der er så heldig at tjene gode penge hjemmefra hvor man kan lave en god morgenmad, nå at træne også lige til frisøren inden dagen arbejde går igang…. 🙂 så er glad for din beslutning!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børn ér fantastiske, og jeg synes det er en genial idé at beholde dit arbejde, når du synes det giver dig så meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvorfor lave om det, der fungere for en <3 Jeg er så vild med at følge med i dit liv og den glæde du giver mig (og alle andre – der følger med) Du er sej og har en stærk personlighed – Jeg bor i Grønland og det er så dejligt at kunne følge så langt væk fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kan så godt forstå dig! Er selv pædagog og børn er vidunderlige. Havde jeg en blog vil jeg heller aldrig give afkald på pædagog jobbet. For møg giver det også ekstrem meget energi og positivitet at være sammen med børn, og jo, det kunne jeg også forestille mig din blog gør, men hvorfor ikke få alt det man kan få, og flere sider fra? Intet kan vel ændre faktummet at selvom bege dele giver positivitet, glæde og overskud, så vil det aldrig 100% være de samme nuancer og generelt det samme. Så stor forståelse herfra!!! Høre gerne du skriver om flere sjove og skøre oplevelser med de kære børn….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på PRÆCIS samme måde. Jeg synes også den kan dø lidt for fuldtidsbloggerne, for der er der ‘kun’ blog og det handler ikke om sponsorerede indlæg, men det kan være tydeligt at det er et arbejde, indlæggene er for gennemarbejdede og man ved personen ‘kun’ har sit domæne. Jeg elsker de impulsive indlæg og de, der er forfattet i en travl hverdag med passion for flere ting, end end blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lilletå fjernede ensomheden