Kram som heler

Guilty pleasure

Sponsoreret indlæg

image

Jeg befinder mig pt. i Grækenland hvor dagene går med at slikke solskin og slikke på ispinde. Og isvafler. Og drikke god vin. Og spise brød med olivenolie. Jeg elsker ferie! Jeg håber at du har ferie og nyder det!

Jeg har krudt i røven og derfor kan mange timer på stranden godt være en udfordring for mig – derfor er jeg glad for at læse. Jeg er glad for at læse bøger, men jeg elsker altså også sladder og dameblade. Derfor har jeg FLIPP med på ferien i år – så jeg kan holde mig opdateret på sladderen, kigge på billeder, læse spændende og mindre spændende artikler og slikke solskin og ispinde imens. Det er seriøst underholdende og min mor er også ret stor fan af konceptet.

image

Lige nu kan du få 1 måned gratis! Du kan blandt andet stikke næsen i: Alt for Damerne, EUROWOMAN, Bolig Liv, Fit Living, Vores børn, Olivia og Her & Nu. Tjenesten koster 99 kroner om måneden og du kan læse bladene på din telefon eller din tablet. Skide smart på stranden! Du slipper for at slæbe blade med hjemmefra – og så synes jeg faktisk også at det er ret så miljøvenligt. Husk at melde dig fra igen, hvis du ikke ønsker at have abonnement efter den første gratis måned. Læs mere her!

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

  • Karina

    Hej Mathilde

    Nu har jeg set på flere billeder og snappen, at du har en rigtig fin (stor) ring på. Må jeg spørge hvor den er fra?

    Tak for en rigtig god og inspirerende blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kram som heler