Kropsterapi - fordi jeg er træt af at "snakke om tingene"

Hvis du godt kan lide at spise for små penge

suhi

Jeg elsker at spise og gerne til få penge (så der er flere penge til træningstøj) og forleden opdagede jeg All2day.dk som samler gode tilbud på middage, frokoster og take away. Og oplevelser. Jeg er fan og har allerede klikket den her hjem til min gode veninde og jeg. Og hvis du ikke spiser så meget lige for tiden, fordi du snart skal have bikini på – så frygt ej! Du kan sagtens spise god mad OG have bikini på. Det ene udelukker ikke det andet 😉

God søndag!

affiliate.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kropsterapi - fordi jeg er træt af at "snakke om tingene"