Hvis du godt kan lide at spise for små penge

Ingen mand.

IMG_1233

Nej jeg er ikke lesbisk. Jeg blev faktisk spurgt om netop dét forleden, på min instagram. Jeg tror at jeg får spørgsmålet fordi jeg er enormt tæt med mine veninder og jeg har mange gode, tætte veninder. Jeg elsker dem hver og en og jeg værdsætter dem meget. Vi hjælper hinanden, støtter hinanden, griner sammen, drikker os fulde, danser, græder, råber, dummer os og lever livet sammen. Jeg ville have svært ved at leve uden mine venskaber – det er mine veninder og mine forældre som holder mig oven vande og som har hjulpet mig videre og stadig hjælper mig videre.

Jeg skriver det her indlæg til dig som måske ikke har en kæreste – men som måske ofte får spørgsmålet: “hvorfor har du ikke en kæreste?” eller “skal du ikke have dig en kæreste?“. Det er så trættende. Måske har man bare ikke lyst til at have en kæreste. Måske er der ikke lige én du kan bruge til formålet. Måske leder du slet ikke. Ligegyldigt hvad så er et parforhold ikke lig med lykke og det er bestemt ikke et mål for livet. Du kan snildt have det godt alene og have “nok” i veninder og familie. Du behøver ikke en kæreste for at være lykkelig.

Jeg er ikke lykkelig, men jeg er på vej derhen. Og jeg er glad for at være mig selv, bo alene, bestemme selv, nyde friheden. Jeg har det godt uden en kæreste – og det kan du også sagtens have. Tænk lige hvor fedt det er lige nu! Du er single og har al den frihed i verden du kunne ønske dig. Vær i det for fanden. Jeg prøver i hvert fald og lige nu passer det mig fint ikke at have en kæreste – jeg er i et parforhold med mig selv og det går faktisk helt ok.

God mandag – ny uge, nye muligheder! Kys

2 kommentarer

 • Marianne

  HAHA hvem spørger om sådan noget? …. og hvad hvis svaret var ja? Hvad ville personen så have svaret?
  Jeg er SÅ meget med på din side- men syntes fan´neme at det er svært at være i det! Det er ret svært at nyde at kunne fylde i sengen og selv bestemme om jeg skal have is til aftensmad.. Når jeg siger til mig selv: “NYD det! Du har det jo egentlig RET godt”, så kommer den der tanke snigende der siger, “Ja, men du har ikke selv bestemt det, og du er alene af en årsag, og den årsag er at der ingen der gider at være sammen med dig.. eller ligge i ske med dig ådan en søndag eftermiddag… og det er helt sikkert fordi du er lige liddtttt for rund….” Den er stemme var noget nemmere at slå ned da jeg var yngre men nu er den godt nok svær at få til at holde kæft. Selvom jeg prøver..
  NÅ men ville jo egentlig bare sige at du sgu er SEJ..(Og pæn, så var jeg lesbisk, kunne jeg da helt sikkert meget godt.. hahaha- tænker stadig at det dog er en total uvæsentlig kommentar at komme med til dig, bare fordi man har tætte veninder..)

  ps. Kom til at klikke på et gammelt oplæg hvor du skriver om din fætter, og klikkede mig videre til hans gamle blog. HOLD nu shize han er sgu sjov- flere af ham, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tror du ikke det kan være fordi du på det sidste har snappet “date night” med Vibe (og vist også andre veninder).. Jeg laver også tit date nights med mine veninder, så jeg var helt med på at det bare var en veninde-ting, men andre kan måske ha’ været forvirrede over det 😀

  – Nu vil jeg lige prøve at nyde min frihed, min alenetid og mit singleliv.. Jeg er ikke god til det og vil egentlig bare gerne ha’ en kæreste.. Men du minder mig lige om, at det er ok og at det kan være godt at være single.. Og dét skal jeg lære at huske!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du godt kan lide at spise for små penge