#jegerheltalmindelig

Jeg elsker kaffe og jeg er vild med øko

IMG_1341

Og nu er der endelig (!!) kommet nescafé i en økologisk variant! Dén har jeg ventet længe på og jeg er så glad for den. Jeg drikker gerne 2-3 kopper om dagen og nu drikker jeg den økologisk og dét er jeg rigtig glad for. Det er ikke fordi at jeg er øko-fanatisk, men når det er noget jeg indtager hver eneste dag, så vil jeg have at det er økologisk. Sådan har jeg det også med mælk, havregryn, æg og pålæg – det skal der være råd til, men det er nok en anden diskussion.

Anyways – Nescafé har lavet en økologisk variant. Vi køber mere og mere økologisk og bæredygtigt og det er en god udvikling synes jeg. Derfor er det også en god nyhed at verdens mest solgte kaffemærke bliver økologisk. Nescafé Gold er både bæredygtig og økologisk produceret. Det betyder blandt andet bedre levevilkår for kaffebønderne og højere krav til miljøpåvirkningen af dyrkningen af kaffebønnerne, som er dyrket uden brug af kunstige sprøjtemidler. Den er desuden Fairtrade mærket – altså en kaffe som, udover at smage rigtig godt, også er god ved vores planet. Og det tænker jeg en del over – så ved man at man er ved at blive 30 år, I guess. Hvis du ikke lige ved hvad det der Fairtrade betyder, så er de tre kernemekanismer:

  • sunde & sikre arbejdsvilkår for kaffebønderne,
  • sikre bønderne en minimumspris for deres råvarer og at de tjener en Fairtrade bonus,
  • bæredygtig miljøforvaltning.

Hver dag drikkes der 475 millioner kopper Nescafé på verdensplan – derfor er det virkelig en god nyhed at du kan få den i økologisk variant nu. Nescafé gold er certificeret af EU’s økologmærke, som sikrer, at kaffen er økologisk produceret og kontrolleret i henhold til EU’s retningslinjer – hvilket gør produktet troværdigt og jeg kan godt lide at vide hvad jeg hælder indenbords. Der er strenge begrænsninger for brug af kemisk fremstillede pesticider og kunstgødning, anvendelse af antibiotisk og andre tilsætnings- og hjælpestoffer.

nes

Når jeg er på besøg hos venner og familie og bliver tilbudt en kop kaffe, spørger jeg gerne om de har instant kaffe. Og det undrer nogle. Der er mange som tror at instant kaffe er fuld af tilsætningsstoffer og andre spøjse ingredienser. Men nescafé er altså kun kaffe og indeholder ingen tilsætning – af nogen art. Og så smager instant kaffe altså bare bedst – i min optik. Og jeg pakker den med i kufferten inden længe. Stay tuned og god dag til jer!

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#jegerheltalmindelig