Nu trækker jeg stikket. For alvor.

Jeg forvandler mig til et svin

12240147_10207581255381967_1179626123427978228_n

når jeg dyrker crossfit. Seriøst! Jeg går anderledes bare jeg er nede i Værkstedet. Der er et eller andet utrolig maskulint over det sted. Og jeg elsker det. Men jeg er sommetider også lidt ulækker. Jeg har observeret at jeg kan finde på at gøre følgende:

 • at dufte mig i armhulerne foran andre (og jeg forstår ikke hvorfor jeg gør det – hvad ville jeg egentlig stille op hvis jeg nu lugtede? Jeg er jo i gang med at træne så dét løb er ligesom kørt).
 • at sige (rimelig højlydt) “jeg skal lige pis’!” (hvad fanden rager det andre? Jeg plejer at sige at jeg skal på toilettet, men ikke til crossfit, åbenbart. Der skal alle vide hvad jeg skal lave derude).
 • at tørre mit ansigt i min trøje og tjekke hvad jeg har tørret af. Ikke så ulækkert som den med at skulle pisse, men stadigvæk ikke så feminint.
 • at sige “hold dog kæft” og “fuck en skide god træning“. Jeg taler ikke som en nonne nogensinde, men mit sprog bliver bare grimt når jeg træner.
 • at fortælle andre at jeg “lugter som en hjemløs” og tilbyde pigerne at lugte til mig. Ekstrem klam vane og et ekstremt klamt billede jeg får malet med de ord.
 • at tage hånden ned i bukserne og rette på mine trusser. Jeg kan huske at jeg gik på toilettet i starten og ordnede trusse-situationen, men hvem gider at spilde den tid? Ikke mig åbenbart. Alle har vist set mig med hånden nede i buksen. Og for det vil jeg gerne sige undskyld.
 • at svede på alting. Bænke, gulv, kettlebells, måtter, vægtskiver, andre mennesker. Jeg sveder som en bruser og jeg efterlader altid svedpletter når jeg er færdig.

Selvom jeg er giga klammo når jeg træner, så elsker jeg det også. Det er rart at have ét sted i mit liv, hvor jeg må være klam og bare træne – intet andet. Fuck forfængelighed til træning, jeg lægger den i hvert fald inden jeg går i gang.

 

4 kommentarer

 • Cecilie

  Ja tak! Så er jeg ikke den eneste. Svedet pisker af mig når jeg træner, især her i sommermånederne. Mit hår, bryst og ryg (tilmed numse) er altid en anelse vådt af sved, efter træning. Uanset hvor lidt intensitet. Det er lidt irriterende nogle gange…
  I øvrigt, har du nogle råd til kombi af sved og hår? Jeg træner næsten dagligt, hvilket gør at mit hår altid bliver svedigt, og jeg gider ikke vaske det hver dag. Ej eller bruge tørshampoo, da det kun ødelægger håret mere end gavner. Måske du kan hjælpe 🙂
  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Trusse-sitiationen” haha! Hvorfor sker det hver gang? Skal der ikke snart opfindes et par træningstrusser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • JM

   Ja, når der findes toppe med indbygget trænings bh, så…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JM

  Der kommer en over og siger, inden det bliver være så tjek lige, upps gstreng sidder halvvejs oppe over tights under tung squat :-s

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu trækker jeg stikket. For alvor.