30% på den dyreste vare - jeg går amok i Adidas. Igen.

Jeg hedder ikke helse for ingenting

Sponsoreret

 944880_10207709238341461_6770912426252234900_n

Det er efterhånden mange år siden jeg startede bloggen. Omkring 8 vil jeg tro, men jeg husker det ikke nøjagtigt. Dengang lavede jeg tre indlæg om ugen og instagram eksisterede ikke. Eller snapchat. Jeg var en af de første sundhedsbloggere i Danmark og hvor er jeg egentlig glad for, at jeg fortsatte – for jeg elsker stadigvæk at blogge. Skulle jeg lave en blog i dag – ville den nok ikke komme til at hedde Helse Matilde. For jeg er ikke særlig meget helse længere. Dengang lavede jeg nærmest min egen deodorant, jeg spiste intet kød og jeg gik enormt meget op i at rengøringsmidler var neutrale, jeg brugte ikke parfume og jeg ville gerne have 8 timers søvn. Meget vand er løbet under broen siden da, heldigvis. Men selvom jeg ikke laver min egen deodorant og yoghurt længere (den kan du vist finde her), så er jeg stadigvæk lidt helse. Jeg har stadigvæk nogle principper – ét af dem er at jeg ikke vil drikke vand af dunke, som indeholder gud ved hvad. Derfor er jeg glad for denne frugt infuser flaske som er helt ren og som tilmed er skide smart – jeg plejer at skære ingefær og citron og putte ind i beholderen og så slipper jeg for at få skræl og citronstykker i munden. Jeg synes at dunken er ret så fin og jeg har da også fået mange kommentarer på den allerede.

dunkos

Et andet princip jeg har er, at jeg ikke vil blege mine tænder med diverse produkter. Men jeg vil gerne beholde mine hvide tænder – derfor gurgler jeg ofte munden i kokosolie, hvilket man kalder coconut oil pulling. Det lyder skørt – men det virker. Det kan godt være lidt mærkeligt i starten, men jeg vænnede mig hurtigt til fornemmelsen af olie i munden. Kokosolien sørger derudover for at du får en god smag i munden, fjerner dårlig lugt og er god for mundhygejnen. Det er en naturlig måde at få hvidere tænder på – og jeg kan nemt se forskel når jeg har brugt en “kur” som varer 14 dage. Jeg kan varmt anbefale Coconut Splash tandblegning til dig, som ikke vil have skrappe midler på tænderne. Og min tandlæge har også godkendt det – og jeg tror også at hun var ret tilfreds med at jeg har valgt kokosolie og ikke et eller andet blegemiddel.

ww1

Så lidt helse er jeg vist stadigvæk. Og det kan jeg faktisk godt lide.

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% på den dyreste vare - jeg går amok i Adidas. Igen.