Jeg skal løbe i en uge.

#jegerheltalmindelig

13620225_10208373129698330_2167998134050445039_n

#JEGERHELTALMINDELIG

Jeg har et ansvar. Jeg har mange følgere, mange unge kvinder følger med i min hverdag og mit liv. Det kan lyde frelst – men jeg vil gerne bruge min profil til at ændre noget. Forsøge om ikke andet. Forsøge at ændre vores syn på “ideal”, “drømmekrop” og det faktum at mange af os konstant sammenligner os selv med andre kvinder.
Jeg er en glad pige. Jeg træner fordi jeg godt kan lide det. Jeg spiser kage og jeg spiser salat. Jeg har ikke et mål med min træning – jeg vil ikke ændre på min krop. Jeg er som jeg er og jeg er helt almindelig. Jeg har folder, deller, strækmærker og appelsinhud hist og her. Og hvad så? Jeg er en god veninde, jeg er en god datter, jeg er omsorgsfuld, kærlig og nærværende og vigtigst af alt – jeg er et godt menneske.
Fuck ideal, fuck “drømmekrop”, fuck vægttab, fuck muskelopbygning, fuck det perfekte. Det betyder ikke så meget, når alt kommer til alt. Perfekt er kedeligt. Prøv at tale pænt til dig selv, kig på det du hader på din krop og prøv at holde af det. Livet er for kort. Almindelig er det nye. Du er lige som du skal være.
Mine lår er klart dem jeg har det mest svært med. Og dem jeg får flest kommentarer på. “Du har store lår” og “Du har tykke lår”. Derfor viser jeg dem frem. Fordi jeg også selv skal øve mig. Mine lår er som de er og de bliver ikke anderledes. I dag taler jeg pænt til dem. #jegerheltalmindelig og det er pisse fantastisk! KYS!

5 kommentarer

 • Olaf

  Så træner du også af de rigtige grunde. Og du har bestemt heller ingen grund til at skal ændre din krop, den fejler bestemt ikke noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du er helt almindelig PISSE FANTASTISK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Dine lår er vanvittigt lækre. Jeg ville ønske, at mine var mere som dine. Tak for et lækkert indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Felici Larsen

  Elsker dine små indspark…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det første jeg tænkte da jeg så billedet (inden jeg læste teksten) var ‘ej nogle lækre lår, sammen med taljen ser det helt vildt kvindeligt ud’
  Så læste jeg teksten og blev overrasket over hvad den handlede om!
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal løbe i en uge.