Jeg forvandler mig til et svin

Kram som heler

13631604_526320694225975_9150369991963604503_n

Det her er Pernille. Min P. Pernille har mistet sin lillebror på tragisk vis og hun opsøgte mig, da hun fandt min blogindlæg i sin søgen på at finde andre som ved hvordan det er at miste sin eneste bror, miste halvdelen af sig selv. Vi har været veninder siden da. Tætte, trods stor aldersforskel og at vi ikke har kendt hinanden så længe. Vi forstår hinanden. Det har jeg lært af at være i krise – det hjælper altid, altid! at mærke at man ikke er alene. For det er man aldrig nogensinde. Der er altid en som kender din smerte, som har prøvet det og overlevet af. Derfor er P vigtig i mit liv og derfor har hun stor plads i mit hjerte. Fordi hun forstår som ingen andre og fordi hun er helt igennem dejlig og fordi hun er et godt menneske. Hun er mere end dygtig til at sætte ord sammen – læs blot her.

Har du mistet en søskende eller kender du en som har – så vil jeg gerne anbefale Søskendekram. Det reddede mig. Du er aldrig alene <3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forvandler mig til et svin