Tør du at træne foran andre?

Kropsterapi – fordi jeg er træt af at “snakke om tingene”

IMG_1045

Jeg har skrevet om det før, for jeg har gået til kropsterapi i snart et år. Jeg har altid skide svært ved at beskrive hvad det egentlig er Christian gør, men der sker noget indeni. Han og jeg taler ikke så meget sammen, men han trykker og rører forskellige steder på min krop og på en eller anden måde løser det op i mig, indeni. Fordi min krop bærer på nogle traumer, som min krop stædigt holder fast i. Og de skal bearbejdes og ligge i kroppen på en god måde. Det hjælper mere end psykolog. For jeg er færdig med at tale om tingene – jeg tror på noget mere alternativt og kropsterapi hjælper mig virkelig. Jeg vil anbefale det til dig som måske også er træt af at tale, men som stadigvæk har noget at arbejde med. Det har hjulpet mig enormt meget og jeg er godt på vej <3

3 kommentarer

 • Hej Matilde
  Tak for input med kropsterapi – lyder spændende og som noget der måske skal prøves.
  Fortæller behandleren dig noget om at hvis du har ondt f.eks. i albuen eller nakken, så skyldes det typisk xx eller trykker han dig bare fri fra smerter?
  De bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Matilde,
  Spot on, din beskrivelse af at være “træt af at snakke om tingene” kender jeg alt til. Jeg er inspireret og kendte slet ikke til denne mulighed – jeg kan næsten heller ikke bære at snakke om tingene mere, men der er stadig så mange tanker og så meget, der fylder inden i mig. Jeg har booket en tid hos Christian nu og glæder mig til at opleve, om det også er noget for mig. Tak for tippet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Matilde,
  Kan du spørge ham om han har nogle kollegaer i Aarhus som han kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tør du at træne foran andre?