Ingen mand.

Links til lort

IMG_1014

I takt med at jeg får flere læsere og flere følgere på diverse medier får jeg også oftere spørgsmålet: “hvad er der egentlig sket med dig?“. Dét kan godt være lidt svært at få skrevet i et enkelt indlæg – derfor har jeg valgt at sætte links ind.

Min “historie” om man vel, har jeg skrevet i 4 dele. Del 1 om knuste babydrømme kan du læse her. Del 2 om min lillebrors pludselige død kan du læse her. Del 3 om mere kaos og mere baby og del 4 om bruddet med min ekskæreste. Du kan læse hvis du har lyst til at vide mere om min baggrund og hvorfor jeg så ofte deler billeder med grådfjæs og gravsten. Gør det hvis du har lyst og tid.

Søger du efter noget bestemt så brug søgefeltet og søg f.eks. på “kærestesorg“, hvis du vil læse mere om det. Ellers er du altid velkommen til at skrive mig en mail (sweetytilde@hotmail.com og så taler vi ikke mere om dén mailadresse) – jeg vil altid forsøge at svare <3 #dueraldrigalene

God dag søde mennesker!

1 kommentar

  • Melina

    Vil du ikke lave en update omkring hvordan du har det nu efter næsten 1.5 år? Bliver det bedre? Er du i stand til at se dig selv med en anden? Og hvordan føles det ikke at have nogen form for kontakt og er det den bedste måde at komme videre på?
    Jeg står selv i midten af et brud og kan ikke rigtigt se noget lys for enden af tunnelen endnu. Det sværeste for mig er tanken om, hvad HAN tænker om MIG. Savner han mig? Har han det hårdt? Eller er han bare sammen med en anden pige? Betyder HUN noget for ham nu? Det er den slags tanker, der gør det værre for mig, fordi jeg er bange for, at han er videre og at jeg ikke betød så meget som jeg troede. Hvad er din erfaring med denne slags tanker?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen mand.